LG KF700 & KF600

LG KF700 & KF600

Η LG αποκάλυψε δύο νέα κινητά της τηλέφωνα στο παγκόσμιο συνέδριο τεχνολογίας GSMA Mobile World Congress 2008 που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βαρ...

Η LG αποκάλυψε δύο νέα κινητά της τηλέφωνα στο παγκόσμιο συνέδριο τεχνολογίας GSMA Mobile World Congress 2008 που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Βαρκελώνη. Ανάμεσα τους, οι συσκευές που ξεχώρισαν ήταν το LG KF700 και το LG KF600 με τεχνολογία αφής και ειδικά σχεδιασμένες για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.Το LG KF700 είναι ένα κινητό με πολλαπλές μεθόδους εισαγωγής δεδομένων – όπως μια ευπροσάρμοστη οθόνη αφής, πλήκτρο Shortcut Dial με ένα απλό πάτημα και αριθμητικό πληκτρολόγιο ενώ το KF600 διακρίνεται, χάρη στο πρωτοποριακό InteractPad. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά




LG KF700



Με τρεις εναλλακτικές μεθόδους εισαγωγής στοιχείων, το LG KF700 προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις διαδικτυακές εφαρμογές και εφαρμογές πολυμέσων που διαθέτει, όπως web browser, ψηφιακή αναμετάδοση ήχου και εικόνας και εύκολα στο χειρισμό widgets.



Επιπλέον, η 3’’ ιντσών full LCD οθόνη αφής προσφέρει ένα βελτιωμένο περιβάλλον για κάθε εφαρμογή του τηλεφώνου και είναι ιδανική για να παρακολουθεί κανείς βίντεο αρχεία.



Το πλήκτρο Shortcut Dial στο πίσω μέρος της συσκευής παρέχει έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο για να αλλάζει κανείς γρήγορα εφαρμογές. Τέλος, χάρη στο συρταρωτό αριθμητικό πληκτρολόγιο, οι κλήσεις γίνονται πολύ εύκολα.



Δείτε την παρουσίαση του LG KF700 στο βίντεο που ακολουθεί.









LG KF600



Το LG KF600 είναι μια συσκευή που διαθέτει την καινοτομία του InteractPad χάρη στην οποία τα πλήκτρα έχουν αντικατασταθεί από εικονικά πλήκτρα πλοήγησης. Αυτά ενεργοποιούν διαφορετικά μενού και είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να ταιριάζουν στην παλάμη του χεριού.



Το InteractPad περιορίζει την ανάγκη για απομνημόνευση των πλήκτρων και της αντίστοιχης στο καθένα λειτουργίας – και απλοποιεί πολύ τη χρήση της 3 MP κάμερας, του MP3 player, του video recorder, ακόμα και την αποστολή μηνυμάτων κειμένου.



Το LG KF600 είναι ένα κομψό και λειτουργικό τηλέφωνο με λαμπερό φινίρισμα και σχεδιασμό που εφαρμόζει άψογα στο χέρι του χρήστη.



Δείτε το demo του KF600 στο ακόλουθο βίντεο









Διάθεση



Τα νέα κινητά αναμένονται στην ελληνική αγορά τον Μάρτιο. Η τιμή τους δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα