Λιμενικό: Θάνατοι λουόμενων σε Γλυφάδα και Ηλεία

Διαβάζεται σε 1'
Λιμενικό: Θάνατοι λουόμενων σε Γλυφάδα και Ηλεία

Μέσα σε ένα 24ωρο, τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα.

Tο τελευταίο 24ωρο τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης (22/8) ένας 80χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την Α’ παραλία της Γλυφάδας. Ο άνδρας διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Λιμενική Αρχή του Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δύο ακόμα περιστατικά πνιγμού σημειώθηκαν σε περιοχές του νομού Ηλείας. Πρόκειται για έναν 49χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Κουρούτας. Στον άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενο ιατρό και από τον ναυαγοσώστη της παραλίας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, ένας 44χρονος με καταγωγή από την Πολωνία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «Σκαφιδιά» του δήμου Πύργου, στην Ηλεία. Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο, διακομίστηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή του Κατάκολου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα