Ληστεία 69χρονης στο Σουφλί: “Την έδεσαν, την φίμωσαν κι έκατσαν και έφαγαν” λέει ο αδερφός της

Ληστεία 69χρονης στο Σουφλί: “Την έδεσαν, την φίμωσαν κι έκατσαν και έφαγαν” λέει ο αδερφός της
Ληστεία σε σπίτι (φωτογραφία αρχείου) Getty Images/iStockphoto

Θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι "έπεσε" μια 69χρονη γυναίκα. Ο αδερφός της καταγγέλλει πως την έδεσαν με καλώδια και την φίμωσαν, στη συνέχεια έφαγαν τρόφιμα που βρήκαν στην οικία, και έφυγαν αφήνοντάς την ακινητοποιημένη.

Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται μια γυναίκα ηλικίας 69 ετών από το Σουφλί, έπειτα από επίθεση ληστών που δέχτηκε μέσα στο σπίτι της.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η 69χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες και για καθαρά προληπτικούς λόγους, αλλά την επόμενη μέρα παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Όπως μεταδίδει το MEGA, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (01/07) όταν δύο άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας στο χωριό Κυριακή του Σουφλίου, για να κλέψουν.

Οι δράστες εισέβαλαν στην οικία της 69χρονης από το παράθυρο της κουζίνας που ήταν ανοιχτό, την έδεσαν με καλώδια που βρήκαν στο σπίτι και τη φίμωσαν για να μπορέσουν να τη ληστέψουν.

Αφού την ακινητοποίησαν, έψαξαν ολόκληρο το σπίτι και πήραν το ποσό των 300 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα, ενώ, όπως καταγγέλλει ο αδελφός της, στη συνέχεια έκατσαν και έφαγαν.

Έπειτα, έφυγαν από το σπίτι, αφήνοντας δεμένη τη γυναίκα, η οποία σύρθηκε, πήρε ένα μαχαίρι και κατόρθωσε να λυθεί, κόβοντας τα καλώδια, ενώ στη συνέχεια έτρεξε στο σπίτι του αδελφού της για να ζητήσει βοήθεια.

«Η αδερφή μου ήταν εδώ, ήρθε από νωρίς, την Παρασκευή μέχρι τις 10 παρά τέταρτο ήταν εδώ. Πήγε στο σπίτι, από ό,τι μας είπε άκουσε έναν θόρυβο και βγήκε να κλείσει το παράθυρο. Εκεί την “βούτηξε” ένας από τα μαλλιά και από τον λαιμό και την τράβηξε μέσα. Τη δέσανε με καλώδια. Έκοβαν καλώδια από την τηλεόραση κλπ. Της δέσανε τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν ένα φίμωτρο. Δύο ήταν αυτοί. Τελικά, εκεί έγινε το “σώσε”. Αναποδογύρισαν τα πάντα μέσα, κι έκατσαν και έφαγαν σαν κύριοι», είπε ο ίδιος μιλώντας στο MEGA.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα