Ληστεία – σοκ σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης – Βίντεο ντοκουμέντο

Διαβάζεται σε 2'
ληστεία
Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ από ληστεία σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης Caption/Glomex

Θύμα ληστείας έπεσε μία νεαρή υπάλληλος σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης, όταν ο δράστης την ακινητοποίησε κρατώντας την από το λαιμό. Βίντεο ντοκουμέντο.

Ληστεία – σοκ σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης, με τον δράστη να ακινητοποιεί την υπάλληλο με χρήση βίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, ο δράστης μπαίνει στο κατάστημα, πιάνει από το λαιμό την υπάλληλο, την σέρνει μέχρι την ταμειακή μηχανή, μετά από προσπάθειες καταφέρνει και την ξεκλειδώνει και στη συνέχεια αφαιρεί τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα. Η υπάλληλος τού δίνει μια σακούλα και βάζει μέσα τα χαρτονομίσματα.

Ο δράστης κρατώντας από το λαιμό την υπάλληλο, συνεχίζει να ψάχνει τα συρτάρια και όλα τα ράφια για χρήματα. Ξαφνικά μπαίνει ένας πελάτης, ο δράστης δεν πτοείται από την παρουσία του.

Ο πελάτης, αποσβολωμένος από την εικόνα, προφανώς φοβάται και δεν βοηθάει την κοπέλα, και μετά από λίγο βγαίνει από το κατάστημα. Η κοπέλα παλεύει με τον δράστη και προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο δράστης  αρπάζει την τσάντα της και το κινητό της. Η υπάλληλος προσπαθεί να τον αποτρέψει να τα κλέψει. Καταφέρνει να συγκρατήσει την τσάντα της όχι όμως και το κινητό της τηλέφωνο.

Ο ληστής βγαίνει από το κατάστημα, και αφού συναντάει τον συνεργό του εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα