Logitech QuickCam Pro 9000 και for notebooks

Logitech QuickCam Pro 9000 και for notebooks

Η Logitech παρουσίασε πρόσφατα τη Logitech QuickCam Pro 9000 και τη Logitech QuickCam Pro for Notebooks.

Η Logitech παρουσίασε πρόσφατα τη Logitech QuickCam Pro 9000 και τη Logitech QuickCam Pro for Notebooks.Οι δύο νέες web καμέρες διαθέτους φακούς υψηλής ποιότητας, που έχουν σχεδιαστεί με την αποκλειστική συνεργασία της Carl Zeiss, μίας εκ των κορυφαίων εταιριών οπτικών συστημάτων για κάμερες σε όλο τον κόσμo.



Η σχεδιαστική πρωτοπορία της Logitech στις webcams σε συνδυασμό με την εμπειρία 160 χρόνων της Carl Zeiss στη σχεδίαση και την παραγωγή φακών, θέτουν ένα νέο στάνταρ στη βιντεοεπικοινωνία, με κορυφαία ποιότητα εικόνας, τόσο σε ευκρίνεια όσο και σε λεπτομέρεια.



Η συνεργασία της Logitech με την Carl Zeiss είναι ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της βιντεοεπικοινωνίας. Η αποκλειστική αυτή σύμπραξη με μια εταιρία που ηγείται παγκοσμίως στην παραγωγή υψηλής ποιότητας οπτικών για φωτογραφικές μηχανές, κάμερες, γυαλιά οράσεως έως και διαστημικά τηλεσκόπια εξασφαλίζει ότι για πρώτη φορά οι QuickCam Pro 9000 και QuickCam Pro for Notebooks πληρούν τα διεθνώς αναγνωρισμένα ποιοτικά κριτήρια της Zeiss, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή τους.



Οι δύο νέες webcams διαθέτουν φακό Carl Zeiss Tessar, μια σχεδίαση που έχει καθιερωθεί, προσφέροντας έναν ελαφρύ και συμπαγή φακό με κορυφαία οπτική οξύτητα.



Οι δύο νέες webcams της Logitech δεν καινοτομούν βέβαια μόνο με τους φακούς τους. Και οι δύο διαθέτουν ένα ποιοτικό σύστημα αυτόματης εστίασης, για γρήγορη χωρίς «βηματισμό» εστίαση, η οποία εξαλείφει το πρόβλημα της χειροκίνητης ρύθμισης.



Με το σύστημα αυτόματης εστίασης της Logitech, οι κάμερες αντισταθμίζουν άμεσα την αλλαγή στην καθαρότητα της εικόνας και επανεστιάζουν σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα παραμένει καθαρή, ακόμη και σε πολύ κοντινές αποστάσεις (έως και 10 εκατοστά από το φακό).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα