Λουτράκι: Παραλίγο τραγωδία από φωτιά σε πολυκατοικία – Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα

Λουτράκι: Παραλίγο τραγωδία από φωτιά σε πολυκατοικία – Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα
Πυροσβεστικό Σώμα ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/Eurokinissi

Φωτιά και εκρήξεις αναστάτωσαν τους ενοίκους πολυώροφης πολυκατοικίας στο Λουτράκι. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 12 άτομα, ενώ 7 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στο κέντρο του Λουτρακίου, αναστατώνοντας τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άμεσα όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Για την κατάσβεση της πυργαγιάς επιχείρησαν 9 οχήματα της πυροσβεστικής με 18 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όπου έβγαλαν τους ενοίκους από τα μπαλκόνια, ενώ η όλη επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Λουτράκι korinthostv.gr


Επτά άτομα τα οποία είχαν ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με αναπνευστικά προβλήματα, όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα