Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες – Χρειάστηκαν μόνο 45 δευτερόλεπτα

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες – Χρειάστηκαν μόνο 45 δευτερόλεπτα
Η στιγμή της εκτέλεσης στον Γέρακα GLOMEX

Καρέ καρέ η στιγμή της δολοφονίας του 40χρονου με πάνω από 20 σφαίρες, σε πρατήριο καυσίμων στον Γέρακα. Οι δράστες χρειάστηκαν μόλις 45 δευτερόλεπτα για το μαφιόζικο χτύπημα.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης εις βάρος του 40χρονου Γ.Μ., ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων επί της Λ. Μαραθώνος 88, στον Γέρακα, “βλέπει” το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο ΑΝΤ1, προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και καταγράφει τις κινήσεις των δολοφόνων του 40χρονου, οι οποίοι άνοιξαν πυρ και τον “γάζωσαν” με πάνω από 20 σφαίρες.

Όπως φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό, ο επιχειρηματίας έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του πρατηρίου καυσίμων. Ένα άσπρο όχημα σταματάει δίπλα από τις αντλίες, σαν να θέλει να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή, οι δύο δολοφόνοι κατεβαίνουν από την πίσω πόρτα κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια, πλησιάζουν το θύμα και πυροβολούν δεκάδες φορές. Έπειτα, οπισθοχωρούν, μπαίνουν στο όχημα και φεύγουν από το πρατήριο.

Από τη στιγμή που μπήκε το όχημα στο πρατήριο καυσίμων μέχρι τη στιγμή που έφυγε, χρειάστηκαν μόλις 45 δευτερόλεπτα.

Γέρακας: Η στιγμή της δολοφονίας του 40χρονου

Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά τη δολοφονία του 40χρονου, Πυροσβεστική και Αστυνομία κλήθηκαν για ένα βανάκι που είχε παραδοθεί στις φλόγες, επί της οδού Κατράκη, στην Παλλήνη, μέσα στο οποίο καίγονταν και παρατημένα τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

Από τις Αρχές εκτιμάται πως είναι το όχημα που χρησιμοποίησαν οι τουλάχιστον τέσσερις δράστες για την επίθεση και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Οι δράστες εκτιμάται πως διέφυγαν από το σημείο, ενδεχομένως με μοτοσικλέτες και με κατεύθυνση προς την Δυτική Αττική.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που συνέλλεξε στοιχεία, βιντεοληπτικά υλικά και καταθέσεις, στο πλαίσιο της διερεύνησης του νέου αιματηρού χτυπήματος, το οποίο αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα είχε δεχτεί και στο παρελθόν ένοπλη επίθεση με χειροβομβίδα σε βάρος του και είχε απασχολήσει το Τμήμα Εκβιαστών, καθώς το 2014 είχε κατηγορηθεί για υπόθεση εκβιασμών.

Πιθανή σύνδεση με τον Γιάννη Σκαφτούρο

Ενδεχομένως να πρόκειται για ακόμα ένα χτύπημα στον ακήρυχτο πόλεμο ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες του κόσμου της νύχτας, που σχετίζεται με τα ηνία στο λαθρεμπόριο καυσίμων και τους εκβιασμούς και θεωρείται πως αυτή την φορά το θύμα ήταν στην αντίπερα όχθη από αυτή του Γιάννη Σκαφτούρου, που έπεσε νεκρός ύστερα από μαφιόζικη επίθεση στο πατρικό του σπίτι, στα Δερβενοχώρια, κατά την διάρκεια οικογενειακού τραπεζιού.

Χωρίς ακόμα βεβαίως οι Αρχές να έχουν στοιχεία επ’ αυτού, μοιραία διερευνούν την πιθανότητα τυχόν συσχετισμών μεταξύ των υποθέσεων, για να μπορέσουν να κατευθύνουν αναλόγως και την έρευνά τους.

Αυτό που σίγουρα προβληματίζει όμως την Αστυνομία, είναι ότι πέρα από την συνέχιση των αιματηρών επιθέσεων και ξεκαθαρισμάτων, αυτά πλέον γίνονται όχι μόνο νύχτα, αλλά και υπό το φως της ημέρας, με δεκάδες αθώους περαστικούς και με υπαρκτούς φόβους πλέον να υπάρξουν θύματα από αυτόν τον πόλεμο και σε βάρος ανθρώπων που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτή την αντιπαλότητα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα