Μάικλ Μόσλεϊ: Βρέθηκε νεκρός στη Σύμη

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μάικλ Μόσλεϊ
Ο Μάικλ Μόσλεϊ Fernvall Lotte via ZUMA Press/Visualhellas.gr

Βρέθηκε νεκρός στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που αγνοούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη.

Με εντελώς τυχαίο τρόπο φαίνεται πως μπαίνει τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του Βρετανού παρουσιαστή του BBC με την χειρότερη όμως έκβαση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δήμαρχος του νησιού που επέβαινε σε βάρκα μαζί με τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, εντόπισαν ένα πτώμα σε δύσβατο και βραχώδες σημείο στην Αγία Μαρίνα.

Αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές του νησιού που μεταβαίνουν στο σημείο για να διαπιστώσουν και επισήμως πλέον αν πρόκειται για τον αγνοούμενο, που όλα δυστυχώς δείχνουν πως πρόκειται για τον ίδιο καθώς τα ρούχα είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που φορούσε ο παρουσιαστής όταν εξαφανίστηκε.

 

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη (9/6), με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ παραθέριζε στο νησί της Σύμης και η τύχη του αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης (5/6). Ο 67χρονος είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ποιος ήταν ο Μάικλ Μόσλεϊ

Ο πτυχιούχος φιλοσοφίας, πολιτικής και οικονομίας στο Oxford University και κάτοχος πτυχίου γιατρού από το Royal Free Hospital του Λονδίνου, έγινε γνωστός από εκπομπές που προβλήθηκαν στο BBC.

Μια ερευνούσε την κατάσταση που επικρατούσε στο σύστημα υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, μια άλλη “την αλήθεια για την άσκηση” και μια τρίτη το πόσο αποτελεσματικές είναι οι πιο γνωστές δίαιτες.

Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε podcast στο BBC Radio 4. Είχε παντρευτεί με την γιατρό Clare Bailey και είχαν τέσσερα παιδιά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα