Μάικλ Μόσλεϊ: Σε εξέλιξη η νεκροψία για τα αίτια θανάτου

Διαβάζεται σε 2'
Το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ
Το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ AP Photo/Panormitis Chatzigiannakis

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του Μάικλ Μόσλεϊ, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκροψία-νεκροτομή του Μάικλ Μόσλεϊ, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες, Κυριακή (9/6), στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Σύμη, μετά από πολυήμερη αναζήτηση.

Ο ιατροδικαστής, που βρέθηκε στην Σύμη λίγο μετά τον εντοπισμό του Μάικλ Μόσλεϊ  και εξέτασε το σώμα του, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, χωρίς να μπορέσει να διαπιστώσει περισσότερα, λόγω του ότι το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένεται να φωτίσουν την αιτία θανάτου του.

Νωρίτερα, το συνεργείο της ΕΡΤ είχε εντοπίσει με την κάμερα μια εικόνα που, όπως ανέφερε ο εικονολήπτης, «δεν ταίριαζε με τον περιβάλλοντα χώρο». Μετά από προσεκτική εξέταση του οπτικού υλικού, φάνηκε πως πρόκειται για σορό και τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο, για να βρουν τον παρουσιαστή του BBC σε ύπτια θέση.

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη (5/6), με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος. Ο Μάικλ Μόσλεϊ παραθέριζε στο νησί της Σύμης, είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι καταφθάνουν στη Σύμη από την Βρετανία και άλλα συγγενικά πρόσωπα του γιατρού και δημοσιογράφου του BBC.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα