Μάικλ Μόσλεϊ: To σημείο όπου βρέθηκε νεκρός – Πώς τον εντόπισαν

Διαβάζεται σε 2'
O Μάικλ Μόσλεϊ και η γυναίκα του
O Μάικλ Μόσλεϊ και η γυναίκα του Maureen McLean/Alamy/Visualhellas.gr

Ο δήμαρχος του νησιού που επέβαινε σε βάρκα μαζί με δημοσιογράφους, εντόπισαν ένα πτώμα σε δύσβατο και βραχώδες σημείο στην Αγία Μαρίνα. Οι εικόνες από το σημείο.

Με εντελώς τυχαίο τρόπο φαίνεται πως μπαίνει τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του Βρετανού παρουσιαστή του BBC με την χειρότερη όμως έκβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος του νησιού που επέβαινε σε βάρκα μαζί με τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, εντόπισαν από το ρολόι που γυάλιζε στον ήλιο, ένα πτώμα, σε δύσβατο και βραχώδες σημείο στην Αγία Μαρίνα.

Αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές του νησιού που μετέβησαν στο σημείο για να διαπιστώσουν και επισήμως πλέον αν πρόκειται για τον αγνοούμενο, κάτι που όντως διαπίστωσαν από τα ρούχα του αγνοούμενου και το ρολόι του.

Η σορός εντοπίστηκε σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο λίγο πριν την βραχώδη ακτή της Αγίας Μαρίνας και έξω από την περίφραξη ξενοδοχείου.

Επί του παρόντος είναι άγνωστο αν ο άτυχος άντρας υπέστη θερμοπληξία και αποπροσανατολίστηκε ώστε να βρεθεί στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να καταλήξει ή αν χτύπησε κάπου, καθώς η κατάσταση της σορού δεν είναι τέτοια που μπορεί να βοηθήσει στο να εξαχθούν συμπεράσματα από την αυτοψία και έτσι τις απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου.

Κάμερες στο Πέδι είχαν καταγράψει τον αγνοούμενο Βρετανό παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ να παίρνει την κατεύθυνση για το βουνό και μάλιστα σε συνθήκες ανυπόφορου καύσωνα, στην καρδιά του μεσημεριού, όμως όπως φαίνεται δεν πήρε την κατεύθυνση για τον Γιαλό Σύμης αλλά για την άκρη της χερσονήσου στην Αγία Μαρίνα σε σημείο με απόκρημνα βράχια και σπηλιές.

Στη Ρόδο η νεκροψία

Πιθανόν στο νοσοκομείο της Ρόδου για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής θα μεταφερθεί το πτώμα του Βρετανού παρουσιαστή, για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του, ενώ εξετάζεται και η πιθανότητα να μεταβεί στο νησί ιατροδικαστής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα