Μακελειό στη Λούτσα: Μαφιόζικη η εκτέλεση των έξι

Μακελειό στη Λούτσα: Μαφιόζικη η εκτέλεση των έξι
Μακελειό με έξι νεκρούς στη Λούτσα Eurokinissi

Σε ξεκαθάρισμα μεταξύ μαφιόζικων συμμοριών αποδίδεται το αιματηρό επεισόδιο στη Λούτσα με έξι νεκρούς. Πάνω από 20 κάλυκες έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί στο σημείο.

Ξεκαθάρισμα μαφιόζικων συμμοριών δείχνει πως ήταν το μακελειό στην Λούτσα, το απόγευμα της Δευτέρας (11/9), στην συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως.

Ξαφνικά οι γείτονες άκουσαν βροχή από πυροβολισμούς και στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση. Οι δράστες φαίνεται πως αιφνιδίασαν τα θύματα τους που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο μάρκας FORD, με γερμανικές πινακίδες, εμφανώς πλαστές.

Από τον καταιγισμό των πυρών που δέχτηκαν, σωριάστηκαν νεκροί έξι άτομα, όλοι τους σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τούρκοι υπήκοοι με γαλλικές ταυτότητες, ηλικίας από 35 έως 40 ετών, και μένει να ταυτοποιηθούν επισήμως.

Πάνω από 20 κάλυκες έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί στο σημείο. Ο οδηγός επιχείρησε να τρέξει για να σωθεί αλλά δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να πέσει και αυτός νεκρός έξω από το αυτοκίνητο ενώ ένας ακόμη άντρας βρέθηκε ο μισός έξω από το αμάξι.

Το σημείο φαινομενικά είναι απόμερο και ίσως είχε δοθεί κάποιο ραντεβού εκεί, αλλά με τον τρόπο που έγινε θυμίζει ενέδρα. Οι δράστες είχαν σίγουρη διαφυγή από το σημείο αυτό προς διάφορες κατευθύνσεις και αυτό ίσως να το γνώριζαν.

Παρά το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους ενώ συλλέγονται μαρτυρικές καταθέσεις περιοίκων και βιντεοληπτικά υλικά για να μπορέσει να διαπιστώσει με ακρίβεια όσα χρειάζεται για να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα