Μακελειό στη Λούτσα: Στη φυλακή ακόμη 2 συλληφθέντες

Διαβάζεται σε 1'
Μακελειό στη Λούτσα
Μακελειό στη Λούτσα EUROKINISSI

Μαραθώνιες ήταν οι απολογίες των δύο Τούρκων που συνελήφθησαν ως συναυτουργοί της εκτέλεσης των 6 ομοεθνών τους στη Λούτσα, το Σεπτέμβριο.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά από μία μαραθώνια απολογία οι δύο Τούρκοι που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στο μακελειό στη Λούτσα στις 11 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες από 10 ώρες οι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, προκειμένου να αντικρούσουν τις σε βάρος τους κατηγορίες για ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Τελικά εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν πως και οι 2 συλληφθέντες θα πρέπει να οδηγηθούν προσωρινά στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του τακτικού ανακριτή υποστήριξαν που δεν σχετίζονται με τη δολοφονία των 6 Τούρκων στη Λούτσα. Ειδικότερα, ο 28χρονος Τούρκος αρνήθηκε ότι βρισκόταν στο σημείο της εκτέλεσης το επίμαχο βράδυ, σε αντίθεση με τον 32χρονο συγκατηγορούμενό.

Ο τελευταίος αποδέχθηκε ότι βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας, καθώς ήταν ο οδηγός του οχήματος με γερμανικές πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν τα θύματα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εκείνος τους οδήγησε στο σημείο όπου τελικά δολοφονήθηκαν. Ωστόσο, ο 32χρονος υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν είχε καμία συμμετοχή στις 6 ανθρωποκτονίες, ότι τα θύματα ήταν φίλοι του, ενώ κατέθεσε και σχετικά έγγραφα, προκειμένου να ενισχύσει τους ισχυρισμούς τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα