Μάνος Δασκαλάκης: “Αν αποδειχθούν όλα αυτά τότε ζούσα για χρόνια με μία άλλη γυναίκα”

Μάνος Δασκαλάκης: “Αν αποδειχθούν όλα αυτά τότε ζούσα για χρόνια με μία άλλη γυναίκα”
Στο ανακριτικό γραφείο ο Μάνος Δασκαλάκης Eurokinissi

Αν και για την Τζορτζίνα εμφανίζεται πεπεισμένος για την ενοχή της πρώην συζύγου του, για τα άλλα δύο παιδιά που αφορούσε η συγκεκριμένη κατάθεση, εμφανίστηκε μάλλον αμφιταλαντευόμενος

Στην διαδικασία λήψης των τελευταίων συμπληρωματικών καταθέσεων βρίσκεται το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και χθες την πόρτα του Ανθρωποκτονιών πέρασε ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης για να δώσει την δική του κατάθεση, η οποία μάλιστα ήταν πολύωρη έως αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εξιστόρησε για άλλη μία φορά τα γεγονότα όπως τα γνώριζε και όπως τα έζησε και του μεταφέρθηκαν, κυρίως για τις περιπτώσεις θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, χωρίς να αλλάξει κάτι σε σχέση με όσα είχε καταθέσει και παλιότερα, του παρατέθηκαν αρκετά από τα νέα στοιχεία της έρευνας που έχουν προκύψει.

Εκείνος αν και προσπάθησε να εμφανιστεί αποστασιωποιημένος από την πρώην σύζυγό του, λίγο έως πολύ επέμεινε στην αρχική του θέση ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, πίστευε πως η σύζυγός του ήταν στοργική μητέρα και πως αν είχε αντιληφθεί κάτι από όλα αυτά θα είχε παρέμβει.

Μάλιστα αν και για την Τζορτζίνα εμφανίζεται πεπεισμένος, για τα άλλα δύο παιδιά που αφορούσε η συγκεκριμένη κατάθεση, εμφανίστηκε μάλλον αμφιταλαντευόμενος, αφού είπε χαρακτηριστικά πως εάν αποδειχθούν όλα αυτά, τότε εκείνος ζούσε τόσα χρόνια με μία άλλη γυναίκα…

Αναφέρθηκε εκτενώς και περιέγραψε την ζωή του ζευγαριού και της οικογένειας μέχρι την εποχή των προστριβών και όσα συνέβησαν με τα παιδιά όπως εκείνος τα βίωσε αφού ουσιαστικά δεν ήταν παρών σε καμία στιγμή θανάτου των παιδιών του, παρά σε όσα ακολούθησαν από την στιγμή που εκείνος εμφανίζεται.

Σημειώνεται, πως οι αστυνομικοί τον ρώτησαν επίμονα μεταξύ άλλων και για περιστατικά βίας στην οικογένεια. Μάλιστα, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε πως σε έναν από τους έντονους τσακωμούς του ζευγαριού, απομακρύνθηκαν από τα παιδιά για να μην τους ακούν και σε ένα άλλο δωμάτιο, ένα βράδυ πριν τον θάνατο τις Ίριδας, χαστούκισε την Ρούλα Πισπιρίγκου και έφυγε από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν ειδικά και για ένα περιστατικό όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου την θερμή περίοδο των σχέσεων τους, φέρεται να φέρθηκε άγαρμπα στην Ίριδα και σε έναν τσακωμό τους να πέταξε το παιδί στην κούνια. Εκείνος το αρνήθηκε πως είχε συμβεί αυτό το πράγμα και πως το παιδί απλά το τοποθέτησε στην κούνια.

Ειδικά ως προς αυτό το σκέλος, δεν αποκλείεται η Αστυνομία να αναζητήσει κατάθεση από πρόσωπο-«κλειδί» στην υπόθεση.

Είχε προηγηθεί η κατάθεση της ιατροδικαστού Πατρών Αγγελικής Τσιόλα που είχε κάνει την νεκροψία-νεκροτομή στην Ίριδα. Σήμερα δεν εκλήθη για κατάθεση τελικά ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, μπορεί και να μην χρειαστεί καθόλου εν τέλει και αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που έχει κατέβει στην Πάτρα και από στενά συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου με στοχευμένες ερωτήσεις, πριν κλείσει και αυτός ο τελευταίος κύκλος έρευνας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα