Μάριος Αθανασίου: Παρέχει νομική και ψυχολογική βοήθεια στα θύματα της “Κιβωτού του Κόσμου”

Μάριος Αθανασίου: Παρέχει νομική και ψυχολογική βοήθεια στα θύματα της “Κιβωτού του Κόσμου”
Ο Μάριος Αθανασίου papadakispress

Ο Μάριος Αθανασίου, με μια ανάρτηση στο Instagram, καλεί τα άτομα που έχουν δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά στην "Κιβωτό του κόσμου" να επικοινωνήσουν μαζί του.

Ο Μάριος Αθανασίου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, ανακοινώνοντας ότι είναι έτοιμος να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια σε άτομα που έχουν δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά σε δομές της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Ο Μάριος Αθανασίου είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα λοιπόν που άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και αρχίζουμε τις τελευταίες ημέρες και μιλάμε για κακοποιητικές συμπεριφορές και ίσως παραβατικές σε ακραίο βαθμό σε κάποιες δομές… Και ξαφνικά πέφτουμε από τα σύννεφα. Όχι όλοι. Κάποιοι ξέρουν, κάποιοι έχουν υποστεί. Δεν παίρνω τη θέση κανενός…

Όμως επειδή θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ, ζητώ την εμπιστοσύνη σας. Θα ήθελα όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία σοβαρή ή έχει υποστεί κάτι ή έχει πληροφορίες που μπορεί να τεκμηριώσει, θα ήθελα να έρθει σε επαφή μαζί μου. Μπορώ να παρέχω δικηγόρο και άλλες δυνατότητες, αν χρειάζεται κάποια ψυχολογική υποστήριξη ή ό,τι άλλο χρειαστεί. Οφείλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα»

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανήρτησε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα