Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι

Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι
Συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου κρατώντας πλακάτ και φωτογραφίες είναι συγκεντρωμένοι έξω από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών (19/3/2018) EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αρπαγή κατά συναυτουργία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου θα οδηγηθούν αύριο, Σάββατο (13/5) ενώπιον του Ανακριτή, για να απολογηθούν.

Νέα προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, Σάββατο (13/5) έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι της δεύτερης δικογραφίας που σχηματίστηκε για την αρπαγή και δολοφονία του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Οι 53 και 54 ετών κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αρπαγή κατά συναυτουργία σε βάρος του 26χρονου φοιτητή οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή για τις απολογίες τους μετά από προθεσμία που είχαν λάβει την Τρίτη 9 Μαίου.

Ωστόσο δια των συνηγόρων τους κατέθεσαν αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας, η οποία εισήχθη να εξεταστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Για τον λόγο αυτό έλαβαν προθεσμία, και έτσι ορίστηκε να βρεθούν ενώπιον του Ανακριτή αύριο, Σάββατο (13/5), στις 8 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι φέρεται να ήταν σε επαφή με τον καταδικασμένο ως “εγκέφαλο” του εγκλήματος σε ισόβια και επιπλέον πολυετή κάθειρξη, είναι αυτοί που σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών μετέφεραν και εξαφάνισαν το πτώμα του φοιτητή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα