ΜΑΤΖΕΝΤΑ OfficeSuite 2008 Pro για Windows

ΜΑΤΖΕΝΤΑ OfficeSuite 2008 Pro για Windows

Η ΜΑΤΖΕΝΤΑ ανακοινώνει τη διάθεση ενός νέου προϊόντος λογισμικού προοριζόμενο για το σύνολο των κατόχων υπολογιστών με Windows

Η ΜΑΤΖΕΝΤΑ ανακοινώνει τη διάθεση ενός νέου προϊόντος λογισμικού προοριζόμενο για το σύνολο των κατόχων υπολογιστών με Windows Πρόκειται για το “ΜΑΤΖΕΝΤΑ OfficeSuite 2008 Professional for Windows”, μία σουίτα εφαρμογών γραφείου για επεξεργασία κειμένων, λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, σχεδίαση, μαθηματικές παραστάσεις, σχεδίαση ιστοσελίδων/δικτυακών τόπων, βάσεων δεδομένων, αλλά και με εικονοθήκη 8.500 εικόνων, την εξαιρετική γλωσσική υποστήριξη τής NeuroLingo, ελληνικές γραμματοσειρές τής ΜΑΤΖΕΝΤΑ, το διάσημο και δημοφιλές αγγλοελληνικό λεξικό ΧΡΥΣΗ ΕΚΔΟΣΗ και πλήρη σουίτα εφαρμογών ασφάλειας με Antivirus, Firewall, AntiSpam, AntiMalware, Verification engine, iVault, Backup από την Comodo.



Όλες οι εφαρμογές εγκαθίστανται μέσα από έναν εγκαταστάτη που απλουστεύει τη διαδικασία ενώ δίνει τη δυνατότητα επιλεκτικής εγκατάστασης, και όχι απαραίτητα όλων των εφαρμογών.




Δεν του λείπει τίποτα



Περιλαμβάνει οτιδήποτε χρειάζεται για όλες τις εργασίες, για τη συγγραφή απλών επιστολών έως τη σύνθεση βιβλίων με το Writer, την εκτέλεση περίπλοκων υπολογισμών με το Calc, την παρουσίαση ιδεών με το Impress, τη σχεδίαση με το Draw, τη διαχείριση δεδομένων με το Base, τη συντήρηση δικτυακού τόπου με το NVU, το στολισμό εγγράφων με την εικονοθήκη και την τεράστια ποικιλία ελληνικών γραμματοσειρών.



Συνοδεύεται με την εξαιρετική γλωσσική υποστήριξη τής ελληνικής γλώσσας από τη NeuroLingo η οποία είναι διαθέσιμη στις εφαρμογές Writer, Calc, Impress, Draw, Math. Στο ίδιο πακέτο περιλαμβάνεται επίσης και η χρυσή έκδοση, το Αγγλικό-Ελληνικό και Ελληνικό-Αγγλικό ηλεκτρονικό λεξικό της ΜΑΤΖΕΝΤΑ, το χρησιμότερο και (για αυτό το λόγο) δημοφιλέστερο λογισμικό για τους Έλληνες χειριστές υπολογιστών.




Συμβατότητα



Τα προγράμματα που αποτελούν τό “ΜΑΤΖΕΝΤΑ OfficeSuite 2008 Professional for Windows” είναι συμβατά με τα αντίστοιχα τού Microsoft Office. Πιο συγκεκριμένα: το Writer μπορεί να διαβάσει και να γράψει αρχεία τού Word, το Calc μπορεί να διαβάσει και να γράψει αρχεία τού Excel, το Impress μπορεί να διαβάσει και να γράψει αρχεία τού PowerPoint.




Σε πολύ προσιτή τιμή



Με ένα πακέτο τού “ΜΑΤΖΕΝΤΑ OfficeSuite 2008 Professional for Windows” παρέχεται το δικαίωμα νόμιμης χρήσης όλων των προγραμμάτων που περιέχονται σε αυτό. Έτσι, π.χ. σε μία επιχείρηση, δεν υπάρχει κίνδυνος έκθεσης σε ελέγχους χρήσης λογισμικού, αρκεί να υπάρχει ένα πακέτο ή μία άδεια για κάθε υπολογιστή.



Το “ΜΑΤΖΕΝΤΑ OfficeSuite 2008 Professional for Windows” περιέχει λογισμικό του οποίου η αντικειμενική εμπορική αξία ξεπερνάει κατά πολύ την τιμή του. Πολλαπλάσια δε δυσανάλογη, είναι η αντιστοιχία τής τιμής του σε σχέση με τη λειτουργική και παραγωγική αξία τού λογισμικού που περιέχεται σε αυτό.



Έτσι, με πολύ χαμηλό-λογικό κόστος αποκτά κάποιος τη λειτουργικότητα άλλων αντίστοιχων ακριβότερων εφαρμογών, και κάνει ότι και με οποιοδήποτε άλλο πακέτο εφαρμογών γραφείου (και ακόμα καλύτερα) ενώ ταυτόχρονα είναι νόμιμος. Μία άδεια χρήσης τού “ΜΑΤΖΕΝΤΑ OfficeSuite 2008 Professional for Windows” τιμάται 99 € μαζί με το ΦΠΑ ενώ επιπλέον παρέχονται σημαντικές εκπτώσεις για άδειες χρήσης σε εταιρείες.




Υποστήριξη αρχείων PDF



Όλες οι εφαρμογές γραφείου έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν την PDF μορφή τών εγγράφων τους, με ένα κλικ, τόσο απλά όσο η αποθήκευσή τους με άλλο όνομα, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση ή η απόκτηση επιπλέον λογισμικού. Έτσι, είναι δυνατή η παραγωγή αρχείων PDF και η αποστολή τους σε παραλήπτες παγκόσμια, με τη σιγουριά ότι θα τα δουν όπως ακριβώς σχεδιάστηκαν.




Τεχνική Υποστήριξη



Η εταιρεία ΜΑΤΖΕΝΤΑ παρέχει τεχνική υποστήριξη μέσω η-ταχυδρομείου, φόρουμ, τηλεφώνου αλλά και δυνατότητα επίσκεψης τεχνικού για την εγκατάσταση τού λογισμικού ή την παροχή επί τόπου τεχνικής υποστήριξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα