Μαζιώτης: Στα χρόνια της ποινής μου, βάλτε άλλα τρία όσα είναι και τα γεννητικά μου όργανα

Μαζιώτης: Στα χρόνια της ποινής μου, βάλτε άλλα τρία όσα είναι και τα γεννητικά μου όργανα

Η δήλωσή του Νίκου Μαζιώτη για την απουσία του από την χθεσινή συνεδρίαση για τη δίκη του "Επαναστατικού Αγώνα"

“Να προστεθούν στην ποινή του άλλα… τρία χρόνια όσα είναι και τα γενετικά μου όργανα”, δήλωσε ο Νίκος Μαζιώτης αναφερόμενος στη μη εμφάνισή του, στη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου για την 2η δίκη του «Επαναστατικού Αγωνά» όπου θα αγόρευε η εισαγγελέας της έδρας και που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο. 

Η δήλωση του Νίκου Μαζιώτη δημοσιεύθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

“Όπως έχω δηλώσει στην προηγούμενη συνεδρίαση αποχωρώ από την διαδικασία. Εφόσον σήμερα είναι η αγόρευση της εισαγγελέως συνιστώ  στα χρόνια επί της ποινής που θα προτείνει  να προσθέσει άλλα 3 όσα είναι και τα γενετικά μου όργανα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι χθες σήμανε υναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού όταν ανακαλύφθηκαν από σωφρονιστικούς υπαλλήλους κομμένα σίδερα κάγκελου.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε παράρτημα της Στ’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, σε προαύλιο χώρο που -κατά πληροφορίες- ειχε πρόσβαση ο Νικ. Μαζιώτης. Αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για ενδεχόμενη απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, βρέθηκαν κομμένα και επιμελώς καλυμμένα δύο κάθετα σίδερα κάγκελου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα