Μενίδι: Ανήλικοι λήστεψαν 18χρονους μέσα σε λεωφορείο με την απειλή μαχαιριού

Μενίδι: Ανήλικοι λήστεψαν 18χρονους μέσα σε λεωφορείο με την απειλή μαχαιριού
Περιπολικό αστυνομίας ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τρομακτικές στιγμές βίωσαν δύο 18χρονοι που επέβαιναν σε λεωφορείο, όταν τέσσερις ανήλικοι τους πλησίασαν με μαχαίρι και του απειλούσαν πως θα τους σκοτώσουν.

Στιγμές αγωνίας έζησαν δύο 18χρονοι που έπεσαν θύματα ληστείας από ανηλίκους μέσα σε ένα λεωφορείο στο Μενίδι Αττικής. Συγκεκριμένα, οι 18χρονοι δέχθηκαν επίθεση από τέσσερις ανηλίκους το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οι δυο ενήλικοι επιβιβάστηκαν στη γραμμή Α10 και μετά από κάποιες στάσεις ένας από τους ανήλικους δράστες τους πλησίασε και τους είπε να του δώσουν τα χρήματά τους. Όταν ένα από τα θύματα αρνήθηκε ένας άλλος δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να τους απειλεί.

Τι δήλωσαν τα θύματα

“Με πλησίασε ο ένας στην αρχή και μου έπιασε συζήτηση. Μετά από λίγο ξαφνικά έρχεται με πλησιάζει” είπε αρχικά το θύμα. “Στο ορκίζονται στη μάνα μου, θα σε σκοτώσω. Δώσε μου όσα λεφτά έχεις πάνω σου”, του είπε ο δράστης.

Σύμφωνα με τον 18χρονος, οι δράστες τούς είχαν βάλει το μαχαίρι στα πλευρά και τους απειλούσαν πως θα τους σκοτώσουν. Στη συνέχεια, χτύπησαν τον έναν 18χρονο με ένα μεταλλικό λοστό στο χέρι και εξαφανίστηκαν.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στο ΑΤ Μενιδίου, το οποίο διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα