Μεσολόγγι: Αναμένονται αποτελέσματα των εγκληματολογικών – Στον 51χρονο το ενδιαφέρον των αρχών

Διαβάζεται σε 2'
Μεσολόγγι: Αναμένονται αποτελέσματα των εγκληματολογικών – Στον 51χρονο το ενδιαφέρον των αρχών
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ο 51χρονος με τον οποίο θα βρισκόταν για να πάνε μαζί για κυνήγι στο Μεσολόγγι εξετάζεται συνεχώς από τις Αρχές καθώς φέρεται να του χρωστούμε μεγάλο χρηματικό ποσό. Τι ισχυρίζεται ο ίδιος.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών του Μεσολογγίου με την συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών για την μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου κυνηγού τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς από την περασμένη Πέμπτη.

Παρότι όλη η ευρύτερη περιοχή σαρώνεται καθημερινά από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, έως τώρα οι έρευνες εντοπισμού του παραμένουν άκαρπες, ενώ το ενδιαφέρον των Αρχών έχει «κλειδώσει» στον 51χρονο φίλο του, οι ισχυρισμοί του οποίου, δεν συμπίπτουν με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί.

Ο 51χρονος με τον οποίο θα βρισκόταν ο νεαρός για να πάνε μαζί για κυνήγι εξετάζεται συνεχώς από τις Αρχές καθώς φέρεται να του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον είχε ξεπληρώσει ωστόσο δεν το επιβεβαιώνει αυτός κανείς από τον στενό κύκλο του αγνοούμενου.

Ο ίδιος αναμένεται το μεσημέρι να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού είχε βρεθεί στην κατοχή του ένα μαχαίρι όταν προσήχθη και με αφορμή αυτό, μπόρεσαν να τον εξετάσουν απανωτές φορές οι αστυνομικοί.

Ο ίδιος επικαλέστηκε πως τον άφησε σε ένα σημείο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης από το οποίο θα βρισκόταν υποτίθεται με έναν άλλο φίλο του να πάνε μαζί για κυνήγι, χωρίς όμως να είναι σε θέση να υποδείξει ποιος ήταν αυτός ο φίλος.

Από την Αστυνομία έχει μεταφερθεί το αυτοκίνητο του, το μαχαίρι και το κινητό του στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, όπου κυριολεκτικά ξεψαχνίζονται μήπως προκύψουν έστω την τελευταία στιγμή στοιχεία που θα δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση, αφού ο ίδιος κατά την διάρκεια των ανακρίσεων εμμένει σε αυτά που τους έχει πει.

Το τελευταίο σήμα μάλιστα της κινητής τηλεφωνίας που εξέπεμψε προς το κινητό του είναι σε αντίθετη απόσταση από το σημείο που ισχυρίστηκε ότι τον άφησε και τον είδε τελευταία φορά, όπως και τα βιντεοληπτικά υλικά που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Όλα αυτά έχουν κάνει τις Αρχές να ανησυχούν πως είναι πιθανό να έχει συμβεί κάτι πολύ χειρότερο από μία απλή εξαφάνιση και γι’ αυτό οι έρευνες συνεχίζονται με επίμονους ρυθμούς, με εντελώς ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα