Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης – Έντονες αποδοκιμασίες

Διαβάζεται σε 2'
Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης – Έντονες αποδοκιμασίες
Ενώπιον του ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης INTIME NEWS

Την προφυλάκιση φυλάκιση του 50χρονου κρεοπώλη, στο Μεσολόγγι, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας μετά από μαραθώνια απολογία.

Μετά από μια μαραθώνια απολογία, ο 50χρονος κρεοπώλης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, οδηγείται στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 50χρονος, που απολογούνταν επί ώρες, από το πρωί της Δευτέρας (22/1), κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη, σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας, στο Μεσολόγγι.

Η σορός βρέθηκε με τα ρούχα που φορούσε ο 31χρονος την ημέρα της εξαφάνισής του.

Ο 50χρονος βγήκε από το δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Συγγενείς και φίλου του 31χρονου Μπάμπη, μάλιστα, τον γιούχαραν κατά την έξοδό του από το κτίριο.

Κάποιοι εξ αυτών, δε, φώναζαν «δολοφόνε, δολοφόνε».

“Λύγισε” η μητέρα του Μπάμπη

Ο 50χρονος, τις τελευταίες ώρες, βρέθηκε εντός του δικαστικού μεγάρου, όπου απολογείτο, ενώ έξω από το κτίριο στέκονταν φίλοι και οι συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη, εκφράζοντας την οργή τους κατά του κατηγορουμένου.

Μάλιστα, η ενημέρωση για τις τραγικές εξελίξεις έγινε στον τηλεοπτικό αέρα, με τη μητέρα του 31χρονου να λυγίζει και τα παιδιά της να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν.

Πώς εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Οι αρχές έχουν εντοπίσει πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο σώμα του 31χρονου, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τον ακριβή αριθμό, λόγω της κατάστασης προχωρημένης σήψης της σορού. Ξεκάθαρη εικόνα αναμένεται να υπάρξει μετά τη διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής.

Η σορός βρέθηκε κατά τη διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα που είχε οριστεί, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου. Επίσης, μαζί με τον πραγματογνώμονα ήταν ένας αστυνομικός και ένας πυροσβέστης.

Οι επίσημες διαδικασίες ταυτοποίησης θα ολοκληρωθούν μετά την μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα