Μεσολόγγι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη

Διαβάζεται σε 5'
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη INTIME

Το τελευταίο “αντίο” είπαν συγγενείς και φίλοι του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι, η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, που έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και η σορός του βρέθηκε στις 22 Ιανουαρίου σε βαλτώδη περιοχή της Ευαγγελίστριας, έπειτα από 18 ημέρες ερευνών.

Συγγενείς, φίλοι και πολλοί κάτοικοι του Μεσολογγίου είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο, οι οποίοι με την παρουσία τους θέλησαν, μεταξύ άλλων, να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες, η σορός του θύματος βρισκόταν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και να γίνει τυπικά η ταυτοποίηση της σορού από DNA.

Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη INTIME
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη INTIME
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη INTIME
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη INTIME
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη INTIME
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη
Κηδεία του 31χρονου Μπάμπη INTIME

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Παράλληλα, οι έρευνες της Αστυνομίας εξακολουθούν να επικεντρώνονται στην αναζήτηση του όπλου, με το οποίο πυροβολήθηκε ο Μπάμπης διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση καθώς και στην αναζήτηση του κινητού τηλεφώνου του 31χρονου.

Ακόμη, οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τα δείγματα γενετικού υλικού, που έχουν ληφθεί από τα ρούχα και τα υποδήματα του 31χρονου κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Επίσης, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία, τόσο μέσα από καταθέσεις όσο και από την επανεξέταση βιντεοληπτικού υλικού που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ επαναξιολογούνται και τα στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Όσον αφορά στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος και έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, δεν αποκλείεται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου, αν κριθεί, ανάλογα με τα νέα στοιχεία που ενδεχομένως προκύψουν, ότι πρέπει να δώσει συμπληρωματική απολογία.

Μεσολόγγι: Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 31χρονος αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου. Από την έναρξη των ερευνών, το ενδιαφέρον των Αρχών έχει «κλειδώσει» στον 50χρονο κρεοπώλη, οι ισχυρισμοί του οποίου, δεν ταίριαζαν με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί.

Ο 50χρονος ήταν το τελευταίο άτομο που τον συνάντηση, καθώς, ισχυριζόταν ότι τον μετέφερε κάπου προκειμένου να πάει για κυνήγι. Εκεί ο 31χρονος υποτίθεται ότι θα συναντούσε έναν άλλο φίλο, σύμφωνα με τον κρεοπώλη, τον οποίο όμως δεν ήταν σε θέση να κατονομάσει. Έκτοτε, τα ίχνη του αγνοούνταν.

Σημαντικό στοιχείο στο οποίο είχαν εστιάσει οι Αρχές είναι το ότι ο 50χρονος φέρεται να του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον είχε ξεπληρώσει ωστόσο κάτι τέτοιο δεν το επιβεβαιώνει κανείς από τον στενό κύκλο του αγνοούμενου.

Από την Αστυνομία, μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο, το μαχαίρι και το κινητό του στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα. Το τελευταίο σήμα μάλιστα της κινητής τηλεφωνίας που εξέπεμψε προς το κινητό του είναι σε αντίθετη απόσταση από το σημείο που ισχυρίστηκε ότι τον άφησε και τον είδε τελευταία φορά ο 50χρονος, όπως και τα βιντεοληπτικά υλικά που είχαν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Με τις ημέρες να περνούν και τις έρευνες να συνεχίζονται, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη. Κι αυτό διότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό και θεωρείτο ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση. Ο 50χρονος κρεοπώλης, όμως, μέχρι και την Τρίτη (23/01) που απολογήθηκε, δεν ομολόγησε τη δολοφονία του 31χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί πως προηγουμένως, η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά τέσσερις προσαγωγές, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα