Μεσσηνία: Νεκρός 63χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Μεθώνη

Μεσσηνία: Νεκρός 63χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Μεθώνη
Πυροσβεστικό όχημα Eurokinissi

Νεκρός ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής ένας 63χρονος, ο οποίος είχε πέσει με το αυτοκίνητό του σε ρέμα στην περιοχή θέση Λιμαρίζι του δήμου Πύλου-Νέστορος.

Ένας 63χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης (3/2) από ρέμα μεταξύ της Φοινικούντας και της Μεθώνης στη Μεσσηνία.

Ο άτυχος άνδρας αγνοούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί νεκρός κοντά στο Λιμαρίζι του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Το πρωί, όταν και εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέσα στο χείμαρρο, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική, με 10 πυροσβέστες, προκειμένου να ανασυρθεί ο άτυχος 63χρονος.

Ο 63χρονος, σύμφωνα με το messinialive.gr, είχε ξεκινήσει χθες το πρωί για τη δουλειά του, ωστόσο στη συνέχεια δεν έδωσε ίχνη ζωής, με την οικογένειά του να ανησυχεί.

Εκείνη την ώρα η περιοχή πλήττονταν από ισχυρή βροχή, και όπως εκτιμάται πιθανόν ο 63χρονος να επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από αγροτικό δρόμο – ρέμα και παρασύρθηκε από τα νερά.

Ωστόσο, τις συνθήκες θανάτου του και το τραγικό περιστατικό διερευνά η Αστυνομία, ώστε να ρίξει φως στο τι ακριβώς έγινε και είχε την τραγική αυτή κατάληξη για τον 63χρονο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα