Μύκονος: Σε λανθασμένη κίνηση απέδωσε ο πλοίαρχος τη μετακίνηση του “JUMBO JET” την ώρα της επιβίβασης

Διαβάζεται σε 1'
Μύκονος: Σε λανθασμένη κίνηση απέδωσε ο πλοίαρχος τη μετακίνηση του “JUMBO JET” την ώρα της επιβίβασης
Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά Eurokinissi

Σε λανθασμένη κίνηση απέδωσε ο πλοίαρχος του “JUMBO JET”, σημαίας Κύπρου, τη μετακίνηση του ταχυπλόου την ώρα της επιβίβασης στο λιμάνι της Μυκόνου.

Σε λανθασμένη κίνηση απέδωσε ο πλοίαρχος του επιβατηγού οχηματαγωγού «JUMBO JET» σημαίας Κύπρου τη μετακίνηση του ταχυπλόου προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια επιβίβασης επιβατών στο λιμάνι της Μυκόνου που είχε αποτέλεσμα τρεις αποσκευές επιβατών και ένα παιδικό καρότσι να πέσουν στη θάλασσα.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το λιμενικό σώμα επισημαίνοντας ότι ο πλοίαρχος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 291 παρ. 3 του Ποινικού Κώδικα που αφορά «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς» και αφού απολογήθηκε, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, αφέθηκε ελεύθερος.

Το πλοίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Μυκόνου προερχόμενο από Πειραιά, Σύρο, Τήνο με 946 επιβάτες, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα στη Λιμενική Αρχή της Μυκόνου το πλοίο απέπλευσε με 705 επιβάτες για Πάρο, Νάξο και τελικό προορισμό τον Πειραιά, όπου και κατέπλευσε με ασφάλεια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα