Μύκονος: “Τίγκαρε” χωρίς μέτρα γνωστό κλαμπ του νησιού, για τον διάσημο ράπερ Tyga

Μύκονος: “Τίγκαρε” χωρίς μέτρα γνωστό κλαμπ του νησιού, για τον διάσημο ράπερ Tyga
Ξεφάντωμα σε κλαμπ της Μυκόνου για διάσημο ράπτερ

Πατείς με, πατώ σε το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου για τον ράπερ των εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων views στο YouTube.

Η Μύκονος ήταν ένας από τους προορισμούς στο καλοκαιρινό tour του δημοφιλούς ράπερ Micheal Ray Nguyen Stevenson, γνωστού και ως Tyga, ο οποίος έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην κορυφή της χιπ χοπ σκηνής με τραγούδια που “έγραψαν” εκατομμύρια, ακόμη και δισεκατομμύρια views στο YouTube.

Ο 32χρονος ράπερ και πρώην σύντροφος της Kylie Jenner, με κομμάτια όπως Ayy Macarena, Mamacita και Go Loko, αλλά και σπουδαίες συνεργασίας με τους J Balvin, DJ Snake, G-Eazy, Chris Brown, Marshmello, Nicki Minaj και Drake δεν χρειάστηκε παρά μερικά λεπτά για να προκαλέσει “κοσμοπλημμύρα” σε γνωστό κλαμπ του νησιού των Ανέμων, μεταξύ αυτών και αρκετές εντυπωσιακές παρουσίες.

Στο γνωστό beach club restaurant του νησιού ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς καμία τήρηση μέτρων και αποστάσεων, διασκεδάζοντας, τραγουδώντας, χορεύοντας, ακόμα και αγκαλιασμένοι, υπό τους ρυθμικούς ήχους των κομματιών του Tyga.

Είναι χαρακτηριστικές οι ακόλουθες εικόνες από το βίντεο του MykonosLiveTv, που δείχνει το πλήθος του κόσμου, ειδικά μπροστά στη σκηνή, να ξεφαντώνει, δράττοντας την ευκαιρία της live εμφάνισης του διάσημου ράπερ στη Μύκονο:

Δείτε το βίντεο:

Βασιλακόπουλος: “Τέτοιες εικόνες συντηρούν την επιδημία το καλοκαίρι”

Φυσικά, η κοσμοσυρροή στο κλαμπ της Μυκόνου δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει αλλά συζητηθεί μέσα από το πρίσμα του κορονοϊού, με τα φαινόμενα των συναθροίσεων για λόγους διασκέδασης να προβληματίζουν.

Σχολιάζοντας σχετικά, ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος εξήγησε: “Η διασκέδαση και το ξεφάντωμα είναι συνυφασμένα με τις ελληνικές διακοπές και για τον Έλληνα και για τον τουρίστα. Δυστυχώς είναι η κύρια αιτία που έχει συντηρηθεί η επιδημία το καλοκαίρι και εμφανίζει αυτές τις αυξητικές τάσεις. Θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι αν δεν εμβολιαστούμε μαζικά δεν θα μπορέσουμε να ξαναπάρουμε στα χέρια μας τη ζωή μας και να ξεφαντώνουμε όπως μας αρέσει. Για να είμαστε αγκαλιά ασφαλείς πρέπει να εμβολιαστούμε”, είπε ο καθηγητής εστιάζονται και στους κινδύνους που ελλοχεύουν αυτά τα πάρτι για τους ανεμβολίαστους νέους, ενώ σχολίασε πως “ζούμε στον καλλωπισμό ότι δήθεν υπάρχει νυχτερινή μουσική χωρίς νυχτερινό χορό. Έχει εφευρεθεί το καινούργιο επάγγελμα του τσιλιαδόρου όπου με το που έρθει ο έλεγχος κάθονται οι πελάτες κάτω και μετά ξανασηκώνονται και χορεύουν. Κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας”.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα