Μήλος: Σε ύφεση η φωτιά – Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Διαβάζεται σε 1'
Μήλος: Σε ύφεση η φωτιά – Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Κατάσβεση φωτιάς, φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (18/06) στη Μήλο. Πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο και αντιμετωπίζουν διάσπαρτες εστίες

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (18/06) σε χαμηλή βλάστηση στη Μήλο, αν και η μάχη συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα.

Οι πυροσβέστες έχουν απομονώσει τις φλόγες στο νοτιοδυτικό σημείο της περιοχής Ζεφύρια, σύμφωνα με το cyclades24.gr και συνεχίζουν την κατάσβεση ενώ παράλληλα περιμένουν και βοήθεια που μεταβαίνει στο νησί ακτοπλοϊκώς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν έχουν κινδυνέψει σπίτια ενώ το απόγευμα της Τρίτης εκδόθηκε μήνυμα του 112 προς όσους βρίσκονται στην παραλία Τσιγκράδο καλώντας τους να απομακρυνθούν προς Προβατά.

Στο σημείο επιχειρούν 27 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, με δύο πεζόπορα τμήματα ενώ στη κατάσβεση συμμετέχουν και υδροφόρες του δήμου κι εθελοντές με τα οχήματα τους.

Την Τρίτη κινητοποιήθηκαν 47 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 οχήματα ενώ από αέρος επιχείρησαν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα