Μήνυμα του 112 για την έκρηξη στην Κάτω Κηφισιά – Σοκαριστικά βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Εκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς.
Εκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Ήχησε το 112 μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην Κηφισιά. Σοκάρουν οι εικόνες με τους πυκνούς, μαύρους καπνούς από το σημείο.

Ήχησε το 112 στην Αθήνα μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά την Τετάρτη (12/6).

Στο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται: “Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών.”

Πρόκειται για εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς, δίπλα στις σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, με την επωνυμία ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ PAL Α.Ε.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στο εργοστάσιο δεν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα ή τραυματίες.

Σοκαριστικά βίντεο από το σημείο

Πυκνοί, μαύροι καπνοί έχουν καλύψει τον ουρανό πάνω από το εργοστάσιο στην Κάτων Κηφισιά, μετά την ισχυρή έκρηξη.

Στο σημείο βρίσκεται το NEWS 24/7 και μεταφέρει όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή. Οχήματα της πυροσβεστικής μαζί με ένα ελικόπτερο προσπαθούν να περιορίσουν την πυρκαγιά. Για την ώρα η Εθνική οδός παραμένει ανοιχτή στην κυκλοφορία.

Εναέρια μέσα επιχείρησαν πάνω από το εργοστάσιο, ενώ ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Οι εικόνες από το σημείο συγκλονίζουν, καθώς ο καπνός καλύπτει τεράστια έκταση. Στο σημείο έχει σπεύσει και ένα ελικόπτερο Erickson το οποίο πραγματοποιεί στοχευμένες ρίψεις νερού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα