Minimal LG Mini GD880

Minimal LG Mini GD880

Το νέο LG Mini GD880 είναι ένα κινητό τηλέφωνο με τεχνολογία αφής και ιδιαίτερα μικρό μέγεθος που χάρη στις λειτουργίες του υπόσχεται μια μοναδική Internet-on-the-go εμπειρία

Το νέο LG Mini GD880 είναι ένα κινητό τηλέφωνο με τεχνολογία αφής και ιδιαίτερα μικρό μέγεθος που χάρη στις λειτουργίες του υπόσχεται μια μοναδική Internet-on-the-go εμπειρία.Το νέο LG Mini GD880 διαθέτει οθόνη αφής 3,2 ιντσών. Με το Phantom Browser και συμβατότητα HTML-5, προσφέρει αναβαθμισμένη πλοήγηση στο διαδίκτυο και μια σειρά από πρόσθετες εφαρμογές.

Παρέχει πρόσβαση στις περισσότερες υπηρεσίες του Google, όπως Gmail, Calendar, Google Maps και Google Buzz. Με το ε΄θκολο μενου πλοήγησης, οι fan του Facebook και του Twitter θα μπορούν να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους φίλους τους.

Το LG Mini διαθέτει επίσης κάμερα ανάλυσης 5.0 Megapixels, λειτουργία A-GPS με geo-tagging, συνδεσιμότητα WiFi και ραδιόφωνο FM.

Το LG Mini ακολουθεί τη σχεδιαστική προσέγγιση “less is more” και διακρίθηκε με τα βραβεία “Red dot” και “iF Product Design Award 2010”.










Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (χιλ.): 102×47,6×10,6




Βάρος: 99γρ.




Δίκτυα: GSM / HSDPA 7.2 / UMTS




Τύπος οθόνης: WVGA hybrid LCD / 3.2’’




Ανάλυση οθόνης: 480 x 854 pixels




Κάμερα: 5.0 Megapixels με Auto Focus Face detection και Image stabilization




Δυνατότητα video recording: WVGA @ 30fps (480 x 854 pixels)




Μνήμη: 100MB (επεκτάσιμη έως 32GB με MicroSD)




Συνδεσιμότητα: HSDPA 7,2Mbps / WiFI / Bluetooth 2.1 / EDR




Πρόσθετες λειτουργίες: Geotagging / A-GPS / Multi Touch Zoom / 3D παιχνίδια/ FM Radio


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα