Μυστήριο με νεκρό άνδρα στο Χαϊδάρι

Μυστήριο με νεκρό άνδρα στο Χαϊδάρι

Με χτύπημα πίσω στο κεφάλι πιθανόν από ξύλο, πέτρα ή λοστό βρέθηκε ημιθανής ένας άνδρας στο τέρμα της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου έξω από το Δάσος Χαϊδαρίου από μία περαστική γειτόνισσα. Η γυναίκα κάλεσε ασθενοφόρο όμως ο άτυχος άνδρας απεβίωσε κατά την μεταφορά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός λευκού άνδρα ηλικίας περίπου 30-35 ετών και αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρέθηκε αιμόφυρτος και ημιθανής λίγο πριν τις 8 το βράδυ από μία περαστική γυναίκα επί του οδοστρώματος, στο τέρμα της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου έξω από το Δάσος Χαϊδαρίου.

Η γυναίκα κάλεσε ασθενοφόρο όμως ο άτυχος άνδρας απεβίωσε κατά την μεταφορά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Το θύμα έφερε ένα βαθύ τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και συγκεκριμένα στο ινιακό οστούν, πιθανόν από σφοδρό χτύπημα με ξύλο, πέτρα ή λοστό.

Πάνω του το θύμα δεν έφερε στοιχεία ταυτότητας, ήταν ξυρισμένος αλλά τα ρούχα του ταλαιπωρημένα και λίγο βρώμικα σαν να ήταν σε κάποια βαριά χειρονακτική εργασία πριν ή να ήταν το τελευταίο χρονικό διάστημα άστεγος.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, προσπαθεί πρώτα να ταυτοποιήσει το θύμα, γι αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες θα απευθυνθεί και στα διπλανά ψυχιατρικά Νοσοκομεία μήπως τυχόν έχουν κάποιον αγνοούμενο ασθενή, ενώ το κίνητρο της δολοφονίας επίσης παραμένει άγνωστο, με ένα από τα ενδεχόμενα να είναι και η ληστεία ή κάποια συμπλοκή για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα