Μυστηριώδης θάνατος 16χρονου σε τροχαίο στη Λέσβο

Μυστηριώδης θάνατος 16χρονου σε τροχαίο στη Λέσβο

Τραγωδία στην άσφαλτο με αρκετά ερωτηματικά. Θύμα ένας 16χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, μετά από μαθητικό πάρτι

Τραγωδία με αρκετά ερωτηματικά, εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (04/10) στη Λέσβο, με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο με μοτοσικλέτα και την 15χρονη συνεπιβάτη να τραυματίζεται, χωρίς η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο.

Οι δύο νέοι είχαν πάει με την μηχανή του 16χρονου, σε μαθητικό πάρτι σε γνωστό κλαμπ στα Παράκοιλα. Στην επιστροφή στην Καλλονή, σύμφωνα με την αστυνομία, η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε βράχια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός και να χτυπήσει η 15χρονη.

Τα ερωτηματικά πάντως που προκύπτουν είναι πολλά, καθώς σύμφωνα με το lesvosnews.gr, τα σώματα των δύο νέων βρέθηκαν σε απόσταση 500 μέτρων το ένα από το άλλο ενώ τα χτυπήματα που είχαν δεν παραπέμπουν σε τροχαίο. Πληροφορίες θέλουν κατά τη διάρκεια του πάρτι, να προκλήθηκε επεισόδιο, ο 16χρονος να χτυπήθηκε και να μην μπορούσε να οδηγήσει, χάνοντας κατά τη διαδρομή τον έλεγχο της μηχανής. Το δεύτερο ενδεχόμενο θέλει ο άτυχος νέος να χτυπήθηκε εκ των υστέρων και να κατέληξε από τα τραύματα που προκλήθηκαν από την επίθεση.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν η ιατροδικαστική εξέταση, που θα γίνει στη σορό του θύματος και η κατάθεση της 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα