Μυτιλήνη: Το χρονικό της εμπρηστικής επίθεσης – Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η σύζυγος

Μυτιλήνη: Το χρονικό της εμπρηστικής επίθεσης – Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η σύζυγος
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ένας τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού φέρεται να στάθηκε αφορμή για τη γυναίκα να αρπάξει μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, να περιλούσει και να βάλει φωτιά στον σύζυγό της. Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η γυναίκα.

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το μεσημέρι στην πόλη της Μυτιλήνης όπου ένα ζευγάρι διατηρεί ταβέρνα.

Καθώς το ζευγάρι έκανε ετοιμασίες για να ανοίξουν το κατάστημά τους το βράδυ και ετοίμαζε τα κάρβουνα ο 58χρονος σύζυγός, το ζευγάρι τσακώθηκε άγρια και η 49χρονη γυναίκα του άρπαξε το μπουκάλι με το εύφλεκτο υγρό που είχαν για να ανάψουν τα κάρβουνα, τον περιέλουσε και του έβαλε φωτιά.

Το θύμα έχει υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός τους και καθώς η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, αναμένεται να μεταφερθεί από το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης σε νοσοκομείο με εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στην Θεσσαλονίκη.

Η σύζυγός του συνελήφθη και σχηματίζεται σχετική δικογραφία σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα