Mobile World Congress 2010: Τα τηλέφωνα που έκλεψαν την παράσταση

Mobile World Congress 2010: Τα τηλέφωνα που έκλεψαν την παράσταση

Sony Ericsson Xperia X10 Mini, Motorola XT800, Samsung Wave (S8500), Samsung Ch@t (B3410W), Motorola XT800 και Sony Ericsson Vivaz Pro. Αυτά είναι ...

Sony Ericsson Xperia X10 Mini, Motorola XT800, Samsung Wave (S8500), Samsung Ch@t (B3410W), Motorola XT800 και Sony Ericsson Vivaz Pro. Αυτά είναι τα τηλέφωνα που θα χρησιμοποιούμε σε λίγους μήνες.
Motorola XT800



Εξωτερικά μοιάζει με Palm. Εσωτερικά, ωστόσο, πρόκειται για ένα ακόμα Android 2.0 κινητό τηλέφωνο με κάμερα 5 Mp, οθόνη 3,2 ιντσών, GPS και την επιφάνεια εργασίας MotoBlur. Αρχικά θα κυκλοφορήσει στην κινεζική και αμερικάνικη αγορά.









Sony Ericsson Vivaz Pro



Το Vivaz Pro είναι ένα slide qwerty κινητό που βασίζεται στα Symbian Series 60. Αυτό αναμένεται να χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φίλους της Sony Ericsson αφού θα έχουν ένα πλήρες πακέτο λειτουργιών smartphone με εντελώς οικεία επιφάνεια εργασίας. Η οθόνη του βρίσκεται στο μέσο της κατηγορίας και τις 3,2 ίντσες.







Sony Ericsson Vivaz pro – first look


Ανέβηκε από mobileburn. – Bίντεο από τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες.




Samsung Wave (S8500)



Ένας ακόμα από τους μεγάλους κατασκευαστές αποφασίζει να θέσει τους δικούς του κανόνες. Αυτή τη φορά είναι η Samsung και το λειτουργικό σύστημα Bada OS. Ωστόσο, τα μεγάλα όπλα του Samsung Wave είναι η οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED (3,3 ίντσες) και το πακέτο τεχνικών χαρακτηριστικών που ξεπερνάει ότι έχουμε δει προς το παρόν από τη Samsung.







Samsung Wave S8500


Ανέβηκε από GPSAndCo. – Τεχνολογικά και επιστημονικά video.




Samsung Ch@t (B3410W)



Το Ch@t είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς στο νεανικό κοινό Corby με οθόνη 2,6 ιντσών, κάμερα 2,6 και την επιφάνεια εργασίας Touchwhiz 2.0. Αν και η ποιότητα κατασκευής δεν εντυπωσιάζει κυρίως εξαιτίας των πλαστικών καλυμμάτων, είναι μια ιδιαίτερα οικονομική πρόταση με έμφαση στο social networking.




Sony Ericsson Xperia X10 Mini



Ο «μικρός αδελφός» του αναβαθμισμένου Sony Ericsson Xperia X10 διαθέτει οθόνη 2,5 ιντσών και βασίζεται στο Android 1.6. Η κάμερα είναι στα 5 Mp ενώ διαθέτει WiFi και GPS.







Sony Ericsson Xperia X10 mini pro – first look


Ανέβηκε από mobileburn. – Ανακαλύψτε περισσότερα επιστημονικά βίντεο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα