NaviGT

NaviGT

Η ACE-Hellas παρουσίασε το NaviGT, ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα πλοήγησης της ελληνικής αγοράς.

Η ACE-Hellas παρουσίασε το NaviGT, ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα πλοήγησης της ελληνικής αγοράς. Το NaviGT είναι μια ισχυρή συσκευή PNA (Personal Navigation Assistant) που ενσωματώνει το iGΟ My Way, την τελευταία λέξη στην τεχνολογία των εφαρμογών πλοήγησης.



Το NaviGT καλύπτει όλη την Ελλάδα με τους πλέον ενημερωμένους και λεπτομερείς χάρτες. Η νέα έκδοση του iGΟ My Way περιλαμβάνει 259.000 πλοηγήσιμα χιλιόμετρα, 520 δήμους και κοινότητες, 13.400 πόλεις, χωριά και οικισμούς, 79.000 σημεία ενδιαφέροντος και φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά και 15 ακόμη γλώσσες. Το λογισμικό και οι χάρτες του συστήματος βρίσκονται σε κάρτα μνήμης 1 GB, η οποία είναι συμβατή και με PDAs ή smart phones.



Το NaviGT είναι εξοπλισμένο με αρκετά μεγάλη LCD οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας των 4,3 ιντσών, γρήγορο επεξεργαστή Samsung 400 MHz και λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows CE. Διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, έξυπνο σύστημα sleep mode και διαχείριση πολυμέσων με music player, viewer φωτογραφιών και video player.



Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο εκδόσεις: το NaviGT R-430 με προτεινόμενη τιμή λιανικής €299 και το NaviGT R-435, το οποίο διαθέτει επιπλέον υψηλής ευαισθησίας μικρόφωνο και δυνατότητα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth για λειτουργία car-kit ανοιχτής ακρόασης.



Ο γρήγορος επεξεργαστής της Samsung σε συνδυασμό με τις κορυφαίες επιδόσεις της εφαρμογής iGo My Way επιτρέπουν την ταυτόχρονη λειτουργία της ανοικτής ακρόασης και της πλοήγησης. Το NaviGT R-435 διατίθεται στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €349.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα