Νάξος: Σπείρα “ξαφρίζει” βενζινάδικα – Έκλεψαν 60.000 ευρώ και καραμπίνα

Νάξος: Σπείρα “ξαφρίζει” βενζινάδικα – Έκλεψαν 60.000 ευρώ και καραμπίνα
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Πρατήρια καυσίμων αλλά και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις της Νάξου χτυπά σπείρα τις τελευταίες ημέρες. Συναγερμός στις αρχές.

Σπείρα διαρρηκτών “χτυπά” ανελέητα και στοχευμένα τις τελευταίες ημέρες επιχειρήσεις της Νάξου με προτίμηση τα πρατήρια υγρών καυσίμων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cyclades24 και με βάση τις πληροφορίες από το την αστυνομία, η σπείρα, κατά πάσα πιθανότητα αποτελείται από τρία άτομα.

Χτυπούν μεταμεσονύχτιες ώρες και πρόκειται για επαγγελματίες οι οποίοι όπως όλα δείχνουν έχουν προϊστορία και ξέρουν να σχεδιάζουν πολύ καλά τις κινήσεις τους.

Στη Νάξο έχουν διαρρήξει αρκετά πρατήρια υγρών καυσίμων και μάλιστα, η τελευταία τους κλοπή η οποία έγινε το Σάββατο ήταν και η πιο “προσοδοφόρα”, καθώς αφαίρεσαν 60.000 ευρώ αλλά και μία επαναληπτική καραμπίνα!

Το γεγονός ότι πρόκειται για επαγγελματίες αποδεικνύεται και από το ότι φροντίζουν και αφαιρούν τα καταγραφικά μηχανήματα των καμερών από τα καταστήματα.

Ενδεχομένως, η δράση τους να συνδέεται με απόπειρες κλοπών σε σούπερ μάρκετ του νησιού, οι οποίες έχουν αναφερθεί τελευταία, αλλά και με αντίστοιχες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν στην Πάρο.

Οι έρευνες τις αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και συλλέγονται όλα τα στοιχεία προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα