Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης
Στον ανακριτή συλληφθέντες για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια INTIME NEWS

Στη σύλληψη του Έλληνα οπαδού για τον οποίο είχε εκδοθεί και ένταλμα, για συμμετοχή του στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, προχώρησαν οι αρχές.

Εκτελέστηκε το ένταλμα που εκδόθηκε για την σύλληψη ενός 43χρονου οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την συμμετοχή του στην συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια, από βιντεοληπτικά υλικά, στα οποία μάλιστα φαίνεται να καθοδηγεί τους υπόλοιπους χούλιγκαν.

Το συγκεκριμένο άτομο έχει πλούσιο παρελθόν οπαδικής βίας. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε τραυματιστεί μαζί με έναν ακόμη οπαδό του Παναθηναϊκού μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ίδιας ομάδας στην οδό Δέγλερη έξω από το Πρωτοδικείο κατά την διάρκεια εκδίκασης του περιστατικού των πυροβολισμών στην Λ. Αλεξάνδρας.

Μετά την σύλληψή του βρίσκεται σε εξέλιξη και κατ’ οίκον έρευνα των Αστυνομικών στο σπίτι του στο Γκύζη, μήπως βρεθούν περαιτέρω ενοχοποιητικά στοιχεία για τον ίδιο ή και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα με το περιστατικό της Νέα Φιλαδέλφειας.

Oι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Το βίντεο που “πρόδωσε” τον οπαδό

Ένα βίντεο που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές ήταν εκείνο που “πρόδωσε” τον οπαδό του Παναθηναϊκού.

Ο εν λόγω οπαδός δεν είναι ο ίδιος ο οποίος φέρεται να είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν στην Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου. Δεν αποκλείεται ωστόσο η έκδοση και άλλων ενταλμάτων αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλοι εμπλεκόμενοι οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών. Από την ανάλυση των στοιχείων, μέχρι στιγμής, στα εργαστήρια φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου Μιχάλη.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το οπτικό υλικό από τα επεισόδια ενώ κομβικής σημασίας θεωρούνται τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Οι αστυνομικοί μετά την σχετική άδεια από τις δικαστικές αρχές για άρση του απορρήτου, θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα που θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα