Νέα Φιλαδέλφεια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη
Στους ανακριτές οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου για τα οπαδικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια Eurokinissi

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αρχές είναι ότι ο 29χρονος κατέληξε σε διαφορετικό σημείο από αυτό που δέχτηκε το πλήγμα με αποτέλεσμα τα ευρήματα να επιμολυνθούν και να μην μπορούν να δώσουν σαφή συμπεράσματα.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων είναι ότι το θύμα κατέληξε σε διαφορετικό σημείο από αυτό που δέχτηκε το πλήγμα με αποτέλεσμα τα ευρήματα να επιμολυνθούν και να μην μπορούν να δώσουν σαφή συμπεράσματα.

Εξίσου μη βοηθητικά στην έρευνα συμπεράσματα προκύπτουν από την έως τώρα ανάλυση και των αντικειμένων που έχουν κατασχεθεί με μερικά από αυτά να μένει να εξετασθούν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Από την Κροατία αναμένονται ακόμα οι απαντήσεις για το ποινικό παρελθόν των συλληφθέντων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως επίσης αναμένεται η έκδοση του βουλεύματος από τον Ανακριτή για την άρση τηλεφωνικών απορρήτων ώστε να αναλυθούν και τα κατασχεμένα κινητά. Σε αυτά ελπίζουν οι αστυνομικοί ότι μπορεί να βρουν πέρα από κρίσιμες συνομιλίες και βιντεοληπτικά υλικά από καλύτερες γωνίες και πιο κοντινά που ίσως βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί στην Ήπειρο όταν συνέλαβαν τους Κροάτες που εντόπισαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα και στην Ηγουμενίτσα, ανοίγοντας τα κινητά τους εντόπισαν και αναζητήσεις που είχαν κάνει στα GPS και τις διευθύνσεις που είχαν προσπαθήσει να βρουν που τους ενοχοποίησαν και επίσης αναλύονται από την Αστυνομία για να δουν με ποιους βρέθηκαν και με τι σκοπούς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα