Νέα φωτιά στην Ζάκυνθο – Παραμένει στην Κεφαλλονιά – Υπό μερικό έλεγχο στη Μεσσηνία

Νέα φωτιά στην Ζάκυνθο – Παραμένει στην Κεφαλλονιά – Υπό μερικό έλεγχο στη Μεσσηνία
Στιγμιότυπο από επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς Eurokinissi

Νέα φωτιά ξέσπασε αυτή την φορά σε κορυφογραμμή στην Δάφνη Ζακύνθου-Ελαφρώς αισιόδοξοι οι επικεφαλής της Πυροσβεστικής στην Κεφαλλονιά ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στη Μεσσηνία

Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει, αυτή την φορά σε δασική έκταση, στην περιοχή Δάφνη Ζακύνθου, μακριά από κατοικημένη περιοχή και μάλιστα σε κορυφογραμμή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 16 άντρες της Πυροσβεστικής με 8 οχήματα, 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Στην Κουνόπετρα Ληξουρίου, η φωτιά παραμένει σε εξέλιξη, χωρίς να αποτελεί κίνδυνο όμως πλέον για σπίτια, παρότι αρχικά ήταν αρκετά κοντά σε τουλάχιστον δύο σπίτια.

Οι επικεφαλής της Πυροσβεστικής είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία του συγκεκριμένου πύρινου μετώπου παρότι είναι το δεύτερο που ξεσπάει στο νησί μέσα σε ένα 24ωρο, με την περίπτωση της φωτιάς στα Καρδακάτα, να έχει οριοθετηθεί από το πρωί.

Στην Κουνόπετρα επιχειρούν 16 άντρες της Πυροσβεστικής με  7 οχήματα, 2 αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο και συνδράμουν βυτιοφόρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Την ίδια ώρα υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση στη Ρήνια του δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα