Νέα Ιωνία: Άνδρας πετούσε αυτοσχέδιες μολότοφ από μπαλκόνι – Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Διαβάζεται σε 1'
Νέα Ιωνία: Άνδρας πετούσε αυτοσχέδιες μολότοφ από μπαλκόνι – Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει
Φθορές από βόμβα μολότοφ Eurokinissi

Ο άνδρας για άγνωστη αιτία βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Νέα Ιωνία και άρχισε να πετάει αυτοσχέδιες μολότοφ στον δρόμο.

Αναστάτωση προκάλεσε λίγο πριν τις 11 το βράδυ, στη γειτονιά, επί της οδού Λυκούργου, στη Νέα Ιωνία, ένας 34χρονος άντρας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 34χρονος ξαφνικά, βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να πετάει σε οικόπεδο με ξηρά χόρτα, μπουκάλια με οινόπνευμα και αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πυρκαγιά μικρής έκτασης, ενώ στη συνέχεια κλείστηκε στο σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε Πυροσβεστική, άντρες της οποίας έσβησαν την φωτιά και Αστυνομία, άντρες της οποίας προσπαθούσαν να πείσουν τον 34χρονο να ανοίξει την πόρτα και να παραδοθεί, μάταια όμως.

Με εντολή εισαγγελέα, οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος, εισήλθαν εντός, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 34χρονο και τον οδήγησαν με εισαγγελική εντολή σε ψυχιατρείο.

Το ίδιο άτομο είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις τοπικές Αρχές, για αποφάσεις εγκλεισμών σε ψυχιατρεία και για ναρκωτικά.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα