Νέα καταγγελία σε βάρος γνωστού δικηγόρου για ενδοοικογενειακή βία

Διαβάζεται σε 2'
Ενδοοικογενειακή βία
Ενδοοικογενειακή βία ISTOCK

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται μια καταγγελία που έγινε στα τέλη Απριλίου από 43χρονη ασκούμενο δικηγόρο σε βάρος γνωστού ποινικολόγου, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Μια ακόμη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία βλέπει το φως της δημοσιότητας, με φερόμενο δράστη γνωστό δικηγόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όταν μια 43χρονη έφτασε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά και υπέβαλε έγκληση σε βάρος δικηγόρου για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε η γυναίκα στις Αρχές, ο δικηγόρος φέρεται να την είχε χτυπήσει στο πρόσωπο και να την είχε εξυβρίσει.

Μιλώντας στο MEGA, η ίδια δηλώνει πως «τσακωνόμασταν για το οικονομικό κομμάτι κατά βάση και αρχίζει να με βρίζει, λέγοντάς μου μεταξύ άλλων ότι ήμουν ένα δικηγορικό τίποτα που το πήρε στο γραφείο του ως ασκούμενη. Όταν τόλμησα να αντιδράσω, σήκωσε το χέρι του και με χτύπησε αρχικά. Όλα αυτά με το αυτοκίνητο εν κινήσει».

Αμέσως μετά το επεισόδιο, σύμφωνα με το MEGA, ο γνωστός δικηγόρος στάθμευσε το αυτοκίνητο και έφυγε, ενώ η 43χρονη κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Πειραιά, όπου υπέβαλε μήνυση, με τον γνωστό δικηγόρο να διαφεύγει του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 43χρονη -ασκούμενη δικηγόρος- έφερε εξοίδηση στην αριστερή βρεγματική χώρα, εκχύμωση στον αριστερό βραχίονα και μικροεκχύμωση στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού βραχίονα.

«Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι μου έχει υποβάλει ότι εγώ τον χτύπησα. Ωστόσο, εγώ κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τον ακούμπησα καθόλου» ισχυρίζεται η ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καταγγέλλουσα δεν επιθυμούσε την εγκατάσταση panic button ούτε τη μεταφορά της δομή για κακοποιημένες γυναίκες.

Σύμφωνα με το MEGA, η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα, ενώ διενεργείται προκαταρκτική εξέταση με τα διερευνώμενα αδικήματα να είναι βία και απειλή.

Αρνείται ο δικηγόρος όσα κατήγγειλε η 43χρονη

Ο γνωστός ποινικολόγος αρνείται όσα του αποδίδονται και μάλιστα έχει στραφεί κατά της καταγγέλλουσας, υποστηρίζοντας πως όσα λέει η 43χρονη είναι ψευδή.

Αυτό που φέρεται να υποστηρίζει, σύμφωνα με το MEGA, είναι ότι σέβεται τις γυναίκες και ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

Σε κάθε περίπτωση, τον τελευταίο λόγο έχει η Δικαιοσύνη που θα κρίνει τα στοιχεία και θα αποφανθεί για την υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα