Νέα προσφορά της HOL για ADSL Internet

Νέα προσφορά της HOL για ADSL Internet

Η hellas online παρουσιάζει μια νέα προσφορά hol hibox, που συνδυάζει τις υψηλές ταχύτητες ADSL Internet της αγοράς, έως 24Mbps, με τις πλέον ανταγ...

Η hellas online παρουσιάζει μια νέα προσφορά hol hibox, που συνδυάζει τις υψηλές ταχύτητες ADSL Internet της αγοράς, έως 24Mbps, με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, έτσι ώστε ακόμα περισσότεροι να μπουν στον κόσμο του γρήγορου internet.Η προσφορά της hellas online δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το γρήγορο internet, να ξεκινήσουν με ταχύτητα 6 Mbps μόνο με € 17,97 το μήνα.



Για χρήστες που ενδιαφέρονται για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες, η hellas online προσφέρει με € 3,37 επιπλέον (στα € 21,34) , τετραπλάσια ταχύτητα σύνδεσης, δηλαδή έως και 24 Mbps στο ιδιόκτητο δίκτυο της.



Η προσφορά ισχύει τόσο για νέους όσο και για τους παλαιούς συνδρομητές, για αιτήσεις που θα γίνουν έως τις 15 Νοεμβρίου 2007.



Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας hol hibox καθώς και ο ADSL εξοπλισμός (modem / router) παρέχονται δωρεάν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής και ασύρματου (WiFi) modem / router.



Επιπλέον το hol hibox συνδυάζεται με τα πολύ ανταγωνιστικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας: hol gr unlimited για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και hol cosmos για αστική χρέωση σε σταθερά σε όλη την Ελλάδα και σε 39 δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς.



Σε περίπτωση που προσωρινά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου από την hellas online, οι ταχύτητες φθάνουν μέχρι τα 8Mbps. H μεταφορά στο δίκτυο της hellas online γίνεται αυτόματα και δωρεάν μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα.



Για περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά hol hibox, μπορείτε να καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης της hellas online στο 13844, να επισκεφτείτε ένα από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της hellas online, ή να κατεβάσετε την αίτηση ενεργοποίησης του hol hibox στην ιστοσελίδα της HOL.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα