Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων
ESOPTRON PRESS Pappa Paraskevi Tel.6944 549784 GREECE

Ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Η νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στις τέσσερις το απόγευμα της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις επτά. Στον χώρο της σχολής βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τυχόν νέα είσοδο των συγκεντρωμένων στις εγκαταστάσεις.

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κατοίκους των Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή, για την υπόθεση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στις τέσσερις το απόγευμα της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις επτά. Στον χώρο της σχολής βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τυχόν νέα είσοδο των συγκεντρωμένων στις εγκαταστάσεις, κάτι που συνέβη την Τετάρτη το απόγευμα όπου σημειώθηκαν και αντεγκλήσεις με σπουδαστές.

Στη συνέχεια, οι περίπου 60-70 κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν ήρεμα αυτή φορά, έξω από την πύλη της Σχολής, κατευθύνθηκαν προς το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής. Αύριο στις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση.

πηγή φωτογραφίας: epiruspost.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα