Νέα Σμύρνη: Δολοφονία ο θάνατος του 46χρονου – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Διαβάζεται σε 3'
Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, στη Νέα Σμύρνη
Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, στη Νέα Σμύρνη (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Από εγκληματική ενέργεια φαίνεται πως προέκυψε ο θάνατος του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη. Η βασική ύποπτη και τα πρώτα ευρήματα των Αρχών.

Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται πως αποδίδεται ο θάνατος του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τραύμα που έφερε στο στομάχι δεν σχετίζεται με την επέμβαση στην οποία είχε πρόσφατα υποβληθεί.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές τείνουν στο σενάριο ότι πρόκειται για δολοφονία. Όπως αναφέρεται, η αδερφή του 46χρονου, η οποία και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής για να καταθέσει, ήταν αυτή που  ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου και αυτοί με την σειρά τους το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, η αδερφή του 46χρονου δήλωσε αρχικά πως ο άνδρας κείτεται στο σπίτι και δεν αναπνέει, χωρίς όμως να αναφέρει τις μαχαιριές, που έφερε στο σώμα του ο άνδρας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ μόλις έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο 46χρονος έφερε πληγή στο στομάχι, αμυχές στο λαιμό ενώ το πρόσωπό του ήταν μελανιασμένο. Επίσης εντοπίστηκε αίμα στα ρούχα του και σε σημεία του σπιτιού κοντά στη σορό του.

Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του Mega, αυτό που φαίνεται πως έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στις Αρχές είναι ότι τα πιάτα και τα μαχαίρια είχαν πλυθεί με ιδιαίτερη σπουδή τις τελευταίες ώρες.

Βασική ύποπτη η αδερφή του θύματος

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής (13/9), καθισμένος στον καναπέ, στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την αδερφή του στη Νέα Σμύρνη.

Η ίδια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει, καθώς θεωρείται ως βασική ύποπτος για τον θάνατο του 46χρονου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το βράδυ της Πέμπτης (12/9) υπήρχαν αναφορές από γείτονες για φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, η αδερφή του θύματος θεωρείται ως η βασική ύποπτη για τον θάνατό του. Η γυναίκα, η οποία αρχικά είχε μεταφερθεί στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης, μεταφέρθηκε στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όπου αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο.

Παράλληλα, θα ληφθούν και από εκείνη για ιατροδικαστική εξέταση, καθώς φαίνεται πως στο θύμα υπήρχαν και τραύματα που αποδεικνύουν ότι προηγήθηκε πάλη πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Αναμένεται να φανεί τι θα προκύψει από την εξέταση του ιατροδικαστή, αλλά και από τα αιχμηρά αντικείμενα και μαχαίρια που κατασχέθηκαν από το χώρο και έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση, καθώς δεν βρέθηκε το ματωμένο όργανο του φόνου.

Σημειώνεται πως τόσο ο 46χρονος όσο και η αδερφή του έχουν διαγνωστεί με νοητική υστέρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα