Νέα Σμύρνη: Η παραδοχή της 43χρονης εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων

Διαβάζεται σε 3'
Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, στη Νέα Σμύρνη
Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, στη Νέα Σμύρνη (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Η αδερφή του 46χρονου φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη της, ωστόσο λόγω της νοητικής της κατάστασης αναμένεται και η ανάλυση του μαχαιριού που η ίδια υπέδειξε στο διαμέρισμα.

Ως βασική ύποπτη για την ανθρωποκτονία του 46χρονου αδελφού της εξετάζεται η 43χρονη αδερφή του από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Εξεταζόμενη η ίδια φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη της και να υπέδειξε στο διαμέρισμα και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και είχε πλύνει, αλλά εξαιτίας της νοητικής της κατάστασης και αστάθειας στα λεγόμενά της και στην ψυχολογική της κατάσταση, θα αναμένονται και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Τα δύο αδέλφια που αντιμετώπιζαν νοητική στέρηση έμεναν τα τελευταία χρόνια μόνα τους στο πατρικό τους σπίτι, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, μετά τον θάνατο και του πατέρα τους. Το θύμα εργαζόταν στην καθαριότητα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 46χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για κάποιο παθολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και χθες πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Τις βραδινές ώρες σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει περίοικοι στους αστυνομικούς, άκουσαν φασαρία από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Τα δύο αδέλφια δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για τυχόν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Σήμερα, Παρασκευή (13/9) το πρωί η 43χρονη κάλεσε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και ανέφερε πως ο αδελφός της δεν ανέπνεε και ζήτησε βοήθεια. Στο σημείο μετέβη κοινωνική λειτουργός, που διαπίστωσε πως ο 46χρονος ήταν νεκρός και κάλεσε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου διαπίστωσαν πως όντως ήταν νεκρός, είχε όμως και ένα ευδιάκριτο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και έτσι κάλεσαν την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο κατέληξε πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ενώ το θύμα έφερε και εκδορές στον λαιμό και τα χέρια, με τις Αρχές να υποψιάζονται ότι ενδεχομένως προηγήθηκε πάλη.

Τα μαχαίρια ήταν πλυμένα στον νεροχύτη, ανάμεσά τους και αυτό που υπέδειξε η 43χρονη και έτσι όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Εξαιτίας της αναπηρίας από την οποία πάσχει η αδελφή του θύματος είναι αδύνατο να ληφθεί κατάθεση ενώ και ο ψυχολόγος που μίλησε μαζί της δυσκολεύτηκε και εκείνη και έτσι πλέον όλα δείχνουν να εξαρτώνται από τα εργαστηριακά αποτελέσματα και τα συνοδά στοιχεία.

Για το σύνολο των στοιχείων και των λεπτών δεδομένων της υπόθεσης θα ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας από την Ασφάλεια και αναμένονται αποφάσεις για το πως θα χειριστεί η Δικαιοσύνη την υπόθεση, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της οικογενειακής τραγωδίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα