Νέα voice recorders από τη Sony

Νέα voice recorders από τη Sony

Είναι ελαφριά και εύκολα στη μεταφορά, ιδανικά για εγγραφές διαλέξεων, συνεντεύξεων, ομιλιών και παρουσιάσεων, ζωντανής μουσικής και άλλων γεγονότων.

Είναι ελαφριά και εύκολα στη μεταφορά, ιδανικά για εγγραφές διαλέξεων, συνεντεύξεων, ομιλιών και παρουσιάσεων, ζωντανής μουσικής και άλλων γεγονότων.
ICD-SX750 και ICD-SX850



Το ICD-SX750 διαθέτει 2GB της μνήμης τύπου flash στο εσωτερικό του προσφέροντάς σου αποθηκευτικό χώρο, για εγγραφή 750 ωρών φωνής ή μουσικής (σε λειτουργία LP). Τα 4GB μνήμης του SX850 προσφέρουν χρόνο εγγραφής 1.505 ωρών.



Τα τριπλά μικρόφωνα ενισχύουν τις δυνατότητες υψηλής ποιότητας εγγραφής φωνής ή μουσικής. Ένα μονοκατευθυντικό μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας βοηθάει στον εντοπισμό του ομιλητή, ο οποίος βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τον εγγραφέα.



Η καθαρότητα του ήχου βελτιώνεται από ένα φίλτρο αποκοπής χαμηλών συχνοτήτων, ενώ η τεχνολογία Noise Cut ενισχύει τις συχνότητες της ομιλίας, ώστε να είναι πλήρως κατανοητή.

Μπορείς να επιλέξετε ανάμεσα σε ΜΡ3 και σε άλλα αποτελεσματικά φορμά LPEC για τις καθημερινές σου φωνητικές εγγραφές, αλλά και σε Linear PCM για να εγγράψεις φωνή και μουσική στερεοφωνικά σε ποιότητα CD.



Η δυνατότητα ρύθμισης 32 βημάτων σου επιτρέπει να έχεις ένα εύρος ταχύτητας αναπαραγωγής -75%/+200%, για να απλοποιηθεί η διαδικασία της ακριβούς καταγραφής.

Και τα δύο μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως φορητά music player με τα παρεχόμενα ακουστικά in-ear.



Διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία και με μια μόνο φόρτιση μπορείς να εγχράφεις μέχρι και για 19 ώρες, ή να αναπαράγεις 22 ώρες από τα ακουστικά.



Στα αξεσουάρ περιλαμβάνεται και ένα καλώδιο USB, θήκη μεταφοράς, βάση στήριξης, ανεμοθώρακας μικροφώνου για καλύτερες εγγραφές και το λογισμικό Digital Voice Editor σε CD-ROM.



Tα νέα μοντέλα έχουν πιστοποιηθεί με 5 αστέρια από την Dragon για την ακρίβεια αυτόματης μετατροπής ομιλίας σε κείμενο 99%. Το ICD-SX850DR κυκλοφορεί και σε πακέτο προσφοράς με βάση USB και το λογισμικό Dragon Naturally Speaking 10 Recorder Edition σε CD-ROM.




ICD-BX800 και ICD-PX820

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν 2GB μνήμης τύπου flash, για αποθηκεύση έως και 500 ώρες εγγραφών.

Τα BX800 και PX820 είναι εύκολα στην χρήση με διακριτά κουμπιά και μεγάλη οθόνη LCD οπίσθιου φωτισμού. Ο χειρισμός ‘Hands free’ είναι εύκολος με το σύστημα φωνητικής ενεργοποίησης VOR (Voice Operated Recording). Το Noise Cut βελτιώνει την καθαρότητα της εγγραφόμενης ομιλίας.

Η αναπαραγωγή φωνής μέσω του ενσωματωμένου μεγαφώνου είναι ευκρινής και καθαρή. Μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα αναπαραγωγής σε 21 βήματα.



Χρειάζεσε μόνο μια απλή αλκαλική μπαταρία μεγέθους ΑΑΑ για να εγγράφεις μέχρι και 48 ώρες ή να ακούς για 32 ώρες ασταμάτητα.



Έχοντας κοινά χαρακτηριστικά με το BX800, το ICD-PX820 διαθέτει θύρα USB για να μεταφέρετε αρχεία ΜΡ3 στον υπολογιστή σας.



Οι νέες συσκευές ψηφιακής εγγραφής φωνής των σειρών ICD-SX750, ICD-SX850, ICD-BX800 και ICD-PX820 θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Απρίλιο του 2010.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα