Νεαρή έπεσε θύμα trafficking από άντρα που προσποιήθηκε τον ερωτευμένο μαζί της

Νεαρή έπεσε θύμα trafficking από άντρα που προσποιήθηκε τον ερωτευμένο μαζί της
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Η 25χρονη από την Βουλγαρία ζούσε στην Αθήνα με την οικογένειά της-Γνώρισε μέσω Facebook έναν 27χρονο ομοεθνή της ο οποίος της προσποιήθηκε τον ερωτευμένο και της έταξε εργασία και μία νέα ζωή στο Ηράκλειο Κρήτης. Μόλις εκείνη έφτασε στο λιμάνι, την παρέλαβε, την κλείδωσε στο σπίτι που διέμενε με την οικογένειά του και με χρήση βίας και απειλές την εξώθησε στην πορνεία.

Αντιμέτωπη με έναν απίστευτο εφιάλτη για τουλάχιστον έναν μήνα ήρθε μία 25χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία, που έπεσε θύμα trafficking από έναν άντρα, ο οποίος προσποιήθηκε τον ερωτευμένο μαζί της.

Η 25χρονη από την Βουλγαρία ζούσε στην Αθήνα με την οικογένειά της. Κάποια στιγμή, γνώρισε μέσω Facebook έναν 27χρονο ομοεθνή της ο οποίος της προσποιήθηκε τον ερωτευμένο και της έταξε εργασία και μία νέα ζωή στο Ηράκλειο Κρήτης. Μόλις εκείνη έφτασε στο λιμάνι του Ηρακλείου, την παρέλαβε, την κλείδωσε στο σπίτι που διέμενε με την οικογένειά του και με χρήση βίας και απειλές την εξώθησε στην πορνεία.

Στο ίδιο σπίτι ζούσε η αδερφή του δράστη, ο γαμπρός του και η μητέρα τους που όλοι τους ήταν γνώστες του σχεδίου και από κοινού την βασάνιζαν και την εκβίαζαν. Κάποια στιγμή κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των δεσμωτών της και να καλέσει στο τηλέφωνο έναν συγγενή της στην Αθήνα, λέγοντας του τι της είχε συμβεί.

Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αττικής και σε συνεργασία με την Ασφάλεια Ηρακλείου και από τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη, κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν όλα τα μέλη της οικογένειας των κακοποιών και η κοπέλα απελευθερώθηκε και της έχει παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη. Οι δράστες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία έχουν οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα