Νεαρός με αναπηρία έπεσε θύμα βιασμού στην τουαλέτα καφενείου

Νεαρός με αναπηρία έπεσε θύμα βιασμού στην τουαλέτα καφενείου

Καταγγελία-σοκ από 23χρονο με αναπηρία, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από έναν 50χρονο σε τουαλέτα καφενείου, σε περιοχή της Ηλείας

Σάλος έχει ξεσπάσει σε περιοχή της νότιας Ηλείας από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, σύμφωνα με την οποία νεαρός με αναπηρία έπεσε θύμα βιασμού από άλλον άνδρα εντός καταστήματος.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη πριν από λίγες μέρες. Ο 23χρονος αλλοδαπός με αναπηρία και ο 50χρονος ημεδαπός, που γνωρίζονταν, έτυχε να συναντηθούν στο καφενείο, απογευματινές ώρες. Κάποια στιγμή ο νεαρός πήγε στην τουαλέτα, με τον 50χρονο να τον ακολουθεί λίγα λεπτά αργότερα.

Τότε συνέβησαν όλα, με τον φερόμενο ως δράστη να πείθει τον 23χρονο να μην μιλήσει σε κανέναν για ό,τι είχε γίνει μεταξύ τους.

Πέντε μέρες μετά η μητέρα του νεαρού παρατήρησε ότι ο γιος της αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα υγείας, με τον τελευταίο να της αποκαλύπτει τι είχε συμβεί. Ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία, ενώ ο 23χρονος οδηγήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται.

Πληροφορίες από ilialive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα