Need for Speed ProStreet Preview

Need for Speed ProStreet Preview

Η Electronic Arts ανακοίνωσε πρόσφατα πως η υπερπαραγωγή Need for Speed εισάγει μια νέα έκδοση η οποία οδηγεί τη σειρά προς μια νέα κατεύθυνση

Η Electronic Arts ανακοίνωσε πρόσφατα πως η υπερπαραγωγή Need for Speed εισάγει μια νέα έκδοση η οποία οδηγεί τη σειρά προς μια νέα κατεύθυνση. Το Need for Speed ProStreet αποτελεί μια νέα εμπειρία του γνωστού τίτλου αγώνων αυτοκινήτων αντικατοπτρίζοντας τη θέληση να συναγωνιστείς με τους καλύτερους οδηγούς των δρόμων σε μια πληθώρα αγώνων και αναμετρήσεων.



“Το Need for Speed ProStreet εξωμοιώνει την κουλτούρα των αγώνων δρόμου παρέχοντας την απόλυτη αίσθηση της μάχης για την υπεροχή στους δρόμους,” είπε ο παραγωγός του παιχνιδιού, Larry LaPierre. “Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κατασκευάζεις την απόλυτη αγωνιστική μηχανή, παίρνοντας μέρος σε πολλαπλές αναμετρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και δοκιμάζοντας τις ικανότητες και τη φήμη σου ενάντια στους καλύτερους οδηγούς.”



Η νέα έκδοση του δημοφιλούς τίτλου μπορεί να είναι υπερήφανη για την ακρίβεια και την εντυπωσιακή ευκρίνεια των γραφικών του τα οποία σε μεταφέρουν κυριολεκτικά μέσα στον αγώνα. Επίσης, μεταφέρει την τεχνολογία “Autosculpt” σε ένα νέο επίπεδο, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγωνιζόμενο να μετατρέπει άμεσα την απόδοση του αυτοκινήτου του όπως επίσης και την εμφάνισή του.



Το Need for Speed ProStreet αντικατοπτρίζει την ωμή αίσθηση της αδρεναλίνης και τις συνέπειες που ακολουθούν τον αγωνιζόμενο. Κάθε γδάρσιμο, κάθε χτύπημα και κάθε βαθούλωμα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου είναι και ένα σημάδι από τη μάχη, απόδειξη της αφοσίωσης σου για τη νίκη. Με ένα ανταγωνιστικό και ειδικευμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, βυθίζεσαι σε μια απαράμιλλη εμπειρία οδήγησης.



Προσθέτοντας επίσης ένα επαναστατικό online mode το οποίο θα αναθεωρήσει την έννοια του διαδικτιακού ανταγωνισμού, το Need for Speed ProStreet αποτελεί την απόλυτη φόρμουλα για μια συναισθηματικά φορτισμένη μάχη στους δρόμους.



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί.








Το Need for Speed ProStreet θα είναι διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο για τις κονσόλες Xbox 360, PLAYSTATION3, και Wii όπως επίσης και για τα PlayStation2, Nintendo DS, PSP, PC και mobile.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα