Νέες Cyber-shot T200 και T70

Νέες Cyber-shot T200 και T70

Η κομψή, λεπτή σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot T της Sony αποκτά δύο νέα μοντέλα, εξοπλισμένα με κορυφαίες λειτουργίες

Η κομψή, λεπτή σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot T της Sony αποκτά δύο νέα μοντέλα, εξοπλισμένα με κορυφαίες λειτουργίες, τα οποία κάνουν τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών περισσότερο εύκολη από ποτέ άλλοτε. Εκτός από την ποιότητα εικόνας HD που προσφέρουν, oι Cyber-shot T200 και T70 είναι εξοπλισμένες με καινοτομίες, όπως η νέα λειτουργία ‘Smile Shutter’ που εξασφαλίζει ότι θα βλέπετε πάντοτε χαρούμενα πρόσωπα, όταν φωτογραφίζετε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας, καθώς και με ευκρινείς, εξαιρετικά μεγάλες σε μέγεθος οθόνες αφής με αναλογία wide 16:9.



Πίσω από την κομψή «κατακόρυφη» σχεδίαση της Cyber-shot T200 κρύβεται ένας ισχυρός φακός με δυνατότητα οπτικού zoom 5x –για να φέρνετε ακόμα πιο κοντά τα μακρινά αντικείμενα.



Είναι διαθέσιμη σε ασημί, μαύρο και κόκκινο χρώμα, ενώ συμπληρώνεται από την ευέλικτη Cyber-shot T70, μια φωτογραφική μηχανή πολύ “trendy”, διαθέσιμη σε μαύρο, λευκό και ροζ φινίρισμα.




Νέα λειτουργία “Smile Shutter”



Οι Cyber-shot T200 και T70 διαθέτουν τη νέα λειτουργία “Smile Shutter”, η οποία επιτρέπει στη φωτογραφική μηχανή να αναγνωρίσει πότε κάποιος χαμογελά και να πραγματοποιήσει άμεσα λήψη χωρίς να χρειαστεί να πιέσετε το αντίστοιχο κουμπί – κάνοντας πολύ πιο διασκεδαστικές τις αυθόρμητες λήψεις πορτραίτων, τις οικογενειακές φωτογραφίες και άλλες φωτογραφίες που περιλαμβάνουν πρόσωπα.



Αν υπάρχουν περισσότερα από ένα πρόσωπα στη φωτογραφία, η λήψη πραγματοποιείται μόνο όταν χαμογελάσει το κύριο πρόσωπο-θέμα της φωτογραφίας – το οποίο μπορείτε να επιλέξετε χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής.



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια σειρά, έως και έξι διαδοχικών «χαμογελαστών» λήψεων, χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί. Έτσι, μπορείτε πάντοτε να έχετε φωτογραφίες παιδιών ή ενηλίκων που θα φαίνονται χαρούμενοι σε κάθε λήψη!




Βελτιωμένη λειτουργία εντοπισμού προσώπων



Η εύκολη στη χρήση λειτουργία εντοπισμού προσώπων (Face Detection) ρυθμίζει αυτόματα την έκθεση, το flash και άλλες λειτουργίες. Οι βελτιωμένες επιδόσεις της λειτουργίας αυτόματης εστίασης και η προηγμένη τεχνολογία εντοπισμού των ανθρώπινων ματιών εξασφαλίζουν εξαιρετικά ευκρινή πορτραίτα, ενώ το ανθρώπινο δέρμα αποδίδεται με φυσικούς τόνους – ακόμα και σε ρυθμίσεις υψηλού zoom, σε χαμηλό φωτισμό ή κατά τη φωτογράφηση κινούμενων αντικειμένων.




Οθόνες αφής LCD wide



Και τα δύο μοντέλα ξεχωρίζουν χάρη στις μεγάλες τους οθόνες αφής LCD με τις οποίες μπορείτε, εκτός από το να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας, να ελέγξετε πλήρως τις λειτουργίες των συσκευών. Η Cyber-shot T200 είναι εξοπλισμένη με οθόνη LCD 3,5 ιντσών, ενώ η Cyber-shot T70 διαθέτει οθόνη 3,0 ιντσών.



Η τεχνολογία Clear Photo LCD Plus εξασφαλίζει εξαιρετική καθαρότητα και χρωματική αναπαραγωγή, ενώ η αντί-ανακλαστική επένδυση των οθονών μεγιστοποιεί τη χρωματική αντίθεση και την ευκρίνεια, ακόμα και όταν πραγματοποιούνται λήψεις σε εξωτερικούς χώρους με συνθήκες έντονου φωτισμού. Ο ευρύς λόγος 16:9 των οθονών προσφέρει τις ιδανικές αναλογίες για την προβολή φωτογραφιών σε τηλεοράσεις HD-Ready.



Με το άγγιγμα οποιουδήποτε σημείου στην οθόνη, η εστίαση «κλειδώνει» άμεσα στο συγκεκριμένο τμήμα της εικόνας, ενώ το άγγιγμα κάποιου προσώπου στην οθόνη ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία εντοπισμού προσώπων (Face Detection). Επίσης, κατά την προβολή φωτογραφιών αρκεί ένα απλό άγγιγμα για να πραγματοποιήσετε zoom σε οποιοδήποτε σημείο της εικόνας.




Διπλή τεχνολογία Anti-Blur



Η διπλή τεχνολογία Anti-Blur συνδυάζει την τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας Super SteadyShot με υψηλή ευαισθησία (ISO 3200), μειώνοντας τις πιθανότητες «αποτυχημένων» λήψεων όταν πραγματοποιείτε λήψεις κρατώντας τη συσκευή με το χέρι, σε εσωτερικούς χώρους ή σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού χωρίς flash. Η τεχνολογία μείωσης θορύβου Sony Clear RAW NR ελαχιστοποιεί το θόρυβο χρώματος και φωτεινότητας, προσφέροντας φυσικά αποτελέσματα σε ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας.




Σε ανάλυση Full HD



Εμφάνιση φωτογραφιών σε ανάλυση Full HD με τη λειτουργία Photo TV HD

Είναι εύκολο να απολαύσετε φωτογραφίες ανάλυσης High Definition που έχετε τραβήξει με την Τ200 ή την T70 σε μια τηλεόραση BRAVIA ή άλλη HD Ready τηλεόραση (απαιτείται καλώδιο εξόδου σήματος HD), ώστε να μοιραστείτε τις μεγάλες, όμορφες φωτογραφίες σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.



Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια έξτρα διάσταση στα slideshows σας, συνοδεύοντάς τα με μουσική. Απλά επιλέξτε από πέντε οπτικά εφέ (απλό, νοσταλγικό, ενεργό, κομψό και normal) και τέσσερις προκαθορισμένες μουσικές υποκρούσεις και παρακολουθήστε τις φωτογραφίες σας να εμφανίζονται στην οθόνη με ποιότητα εικόνας HDTV. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα slideshows σας ακόμα περισσότερο, πραγματοποιώντας εισαγωγή αρχείων μουσικής MP3 από PC.



Η λειτουργία Photo TV HD βελτιστοποιεί τις εικόνες προσφέροντας λεπτότερους τόνους και πιο φυσικά χρώματα και υφές στην τελευταία γενιά τηλεοράσεων BRAVIA Full HD. Η βελτίωση στην προβολή φωτογραφιών σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις, οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες μόνο για προβολή κινούμενης εικόνας, είναι σημαντική.




Με φακούς υψηλής ποιότητας



Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν φακούς Carl Zeiss Vario-Tessar υψηλής ποιότητας (η Cyber-shot T200 διαθέτει φακό με δυνατότητα οπτικού zoom 5x ενώ η Cyber-shot T70 φακό με δυνατότητα οπτικού zoom 3x και ανάλυση 8.1 ενεργών megapixels και είναι εξοπλισμένα με τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας BIONZ, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από τη Sony.




Ο επεξεργαστής εικόνας



Ο ταχείας ανταπόκρισης αυτός επεξεργαστής εικόνας ελέγχει την αυτόματη εστίαση, την έκθεση και άλλες ρυθμίσεις της εικόνας εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε μια μεγάλη γκάμα συνθηκών λήψης, στις οποίες περιλαμβάνονται και δύσκολες λήψεις πορτραίτων με οπίσθιο φωτισμό.



Επίσης, είναι αυξημένες οι επιλογές που δίνονται για την περαιτέρω βελτίωση των φωτογραφιών σας. Οι βελτιωμένες λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας που βρίσκονται ενσωματωμένες στη συσκευή, τώρα περιλαμβάνουν τη λειτουργία ‘Radial Blur’ για δυναμικά εφέ freeze-frame ενώ η λειτουργία ‘Retro’ δημιουργεί την αυθεντική αίσθηση μιας παλιάς φωτογραφικής μηχανής.



Η δημοφιλής λειτουργία Paint έχει, επίσης, βελτιωθεί με μια διευρυμένη παλέτα από 30 «σφραγίδες» για την προσαρμογή των φωτογραφιών επί της οθόνης. Η νέα λειτουργία Resize βελτιστοποιεί τις φωτογραφίες σας για προβολή σε τηλεοράσεις HD, αποστολή με email ή μεταφόρτωση στο Web.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα