Νεκρή, γεμάτη μώλωπες και σκεπασμένη είχε την μάνα του μέσα στο σπίτι

Νεκρή, γεμάτη μώλωπες και σκεπασμένη είχε την μάνα του μέσα στο σπίτι

Η νεκροψία-νεκροτομή θα αποκαλύψει αν η ηλικιωμένη μητέρα ενός ψυχικά ασθενή άντρα στον Έξαρχο Αταλάντης, πέθανε από ατύχημα ή δολοφονήθηκε

Νεκρή βρέθηκε μία ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στον Έξαρχο Αταλάντης Φθιώτιδας, το μεσημέρι της Δευτέρας από μια γειτόνισσά της, που είχε 3-4 ημέρες να την δει. Μέσα στο σπίτι ήταν και ο 49χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η 79χρονη ήταν σκεπασμένη στο κρεβάτι και έφερε εμφανείς μώλωπες στο μέτωπο και τα γόνατα.

Όταν είπε η γειτόνισσα στον γιο της νεκρής, που καθόταν ατάραχος μέσα στο δωμάτιό του, ότι η μάνα του είχε πεθάνει, εκείνος απάντησε: «Το γνωρίζω και για αυτό την σκέπασα!».

Εκείνη κάλεσε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προσήγαγαν για εξέταση τον 49χρονο, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο όμως λόγω της κατάστασής του και έτσι, περισσότερο φως αναμένεται να δώσει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα δοθεί αύριο και αναμένεται να διαπιστωθεί, εάν η ηλικιωμένη χτύπησε και πέθανε ή χτυπήθηκε…

Μέχρι τότε η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν τουλάχιστον 12 χρόνια, ο αδερφός του 49χρονου, που αντιμετώπιζε επίσης ψυχολογικά προβλήματα, πήγε στη φυλακή, γιατί σκότωσε τον πατέρα τους!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα