Νεκροί δύο ηλικιωμένοι σε παραλίες της Κατερίνης και της Χαλκιδικής

Διαβάζεται σε 2'
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ/ EUROKINISSI

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο ηλικιωμένοι που πήγαν για κολύμπι σε παραλίες της Κατερίνης και της Χαλκιδικής.

Την τελευταίες τους πνοή άφησαν την Τετάρτη δύο ηλικιωμένοι που πήγαν για κολύμπι σε παραλίες της Κατερίνης και της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το Thestival, το μεσημέρι της Τετάρτης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα για τον εντοπισμό ενός 77χρονου Έλληνα χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ν. Πόρων στην Πιερία.

Στον 77χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη χρήση απινιδωτή από τους ναυαγοσώστες, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Λίγο αργότερα, το απόγευμα της ίδια ημέρας, ενημερώθηκε το Β’ Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό μιας 78χρονης Ελληνίδας χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Νέων Πλαγίων του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Η 78χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα