Νεκρός 39χρονος από μαχαιρώματα στο κέντρο της Θήβας

Νεκρός 39χρονος από μαχαιρώματα στο κέντρο της Θήβας

Με τραύματα στο λαιμό και την θωρακική χώρα, βρέθηκε σε κεντρικό δρόμο της Θήβας ένας 39χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Ομολόγησε το έγκλημα 29χρονος τοξικομανής

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (14/10) ένας κάτοικος Θήβας, καθώς βρήκε το άψυχο σώμα ενός 39χρονου ημεδαπού σε χώρο στο κέντρο της πόλης.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, έφερε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και την θωρακική χώρα. Η αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης, συλλαμβάνοντας λίγες ώρες αργότερα έναν 29χρονο ημεδαπό, επίσης τοξικομανή.

Εξεταζόμενος ο 29χρονος ομολόγησε το έγκλημα. Δράστης και θύμα έκαναν παρέα και αρκετές φορές βρισκόντουσαν στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης οικοπέδου, όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Το ίδιο έγινε και το βράδυ της Δευτέρας (13/10), μόνο που η συνάντηση κατέληξε σε καυγά και δολοφονία.

Αμέσως μετά, ο 29χρονος έκρυψε το μαχαίρι στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, έπλυνε τα ρούχα του αλλά ξέχασε να καθαρίσει τα παπούτσια του, τα οποία και τον πρόδωσαν. Στην κατοχή του βρέθηκε, επίσης, και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θήβας.

Πληροφορίες από lamiastar.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα